Ti 17

Kävin eilen pikipäin aamupäivällä juttelemassa työterveyshoitajan kanssa kuluneen viikon tapahtumista ja sain jopa patistettua itseni juoksulenkille, joka vei ajatuksia hieman muualle! Josta tulikin mieleen, että täytyy Jenkkireissulta raahata itselleni myös uudet juoksulenkkarit. Halvalla kun saa näihin Suomen hintoihin verrattuna ja Nikeä sen olla täytyy tottakai! 😉 Ja uudet juoksutrikootkin pitäisi hankkia.. Ja ja ja ja… Täytyy laatia se ostoslista.

Uusi rahkalemppari taaaas!! Tämä meni ehkä kenties jopa banaanin edelle, niin hyvää oli. Huomasin eilen kaupassa, että tämä oli täysin loppuunmyyty, eli ehkä joku toinenkin on tykästynyt tähän! Tässä kuitenkin ”vain” 15g proteiinia verrattuna esimerkiksi banaaniin, jossa muistaakseni 19g, muttei kuitenkaan lisättyä sokeria. Tällä hetkellä jääkaappi on kuitenkin ladattu täyteen juuri sillä banaanirahkalla ;D Tein jokin aika sitten sen mun ”rahkavertailun” (hahaha), joka löytyy täältä.

Ainut turrekuva Kuopiosta, hehh..

5 vastausta artikkeliin “Ti 17”

  1. Noita makeutusainepommi-Skyrejä on tullut vedettyä joo koko kesän, nyt siedän enää vain sitä vaniljaa…tosin sekin jo tökkii. Ääh.

  2. Piti ostaa eilen banaani ja marjan makuinen mutta oli vähän liian paksua rahkaa minun makuuni, varsinkin kun tapana on sekoittaa tuoreita marjoja mukaan, käy se helpommin Valion rahkaan joka "juoksevampaa".

    1. Heh, kuinka ihmiset tykkäävät niin eri asioista. Mä nimenomaan tykkään tuosta baananista siksi, että se on niin täyteläistä 🙂

  3. Mä kävin tässä yks päivä Sittarissa, mutta harmikseni täällä ei ollut tota banaania että ois voinut maistaa. Meloni-passionhedelmä, vanilja ja kuningatar olisi kyllä löytynyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.