Sunnuntaita ja alekoodin loppuhuipennus!

Latasin aamulla puhelimeen uuden iOs:in ja huhhuh kuinka puhelimen ilme muuttuikaan! 😀 Meinasi iskeä pieni paniikki kun olin saanut kesällä uuden sim-kortin uudelle liittymälle, enkä ilmeisesti sitten vaihtanut oletus-piniä pois.. Kaksi kertaa koodi väärin ja paniikki siitä, mikä mahtaa olla oman operaattorin oletuspin. Onneksi kolmas yritys meni läpi, olisihan se nyt nykypäivänä ollut melko katastrofaalista olla päivä ilman älypuhelinta hahah!

Heitettiin Merin kanssa iltapäivällä 10km juorukävelylenkki ja loppuilta vain sitten lepoa..

Voin kertoa, etten ikinä meikkaille kotona itsekseni ellen lähde jonnekkin, mutta eilen testailin pitkästä aikaa tummia rajauksia paremman tekemisen puutteessa 😀

Aamupalaa..

Bixu on toipunut leikkauksesta aivan loistavasti! Tikit poistettiin tällä viikolla ja haavakin oli parantunut siististi 🙂 Nyt on fiini trimmikin tytöllä sen jälkeen kun joutui pitämään niitä haavansuojariepuja ja välttämään suihkua sen pari viikkoa.
En seuraa melkein ikinä mitään kykyjen etsintäohjelmia ja tulee korvista ulos Talentit sun muut. Nyt olen kuitenkin parina viikonloppuna katsonut Voice of Kidsiä ja meinaan välillä alkaa itkeä kun siinä on niitä aivan pieniä laulamassa! Ja vielä pahempi, jossei joku paina!! 😀 Aivan kamalaa! Kohta siis taas tv Neloselle, heheh!
Muistuttaisin vielä, että Maylashin alennuskoodi on vielä ainakin tänään ja huomenna voimassa. Eli koodi IinesA antaa Maylashin verkkokaupassa -20% alennuksen kassalla. Olin ilmeisesti muistanut tuon päättymispäivän väärin.. Seerumista enemmän tässä postauksessa! 20% alennus on huisi ja nyt reilun kuukauden käytön jälkeen eivät omat ripset ainakaan lyhentyneet ole, tosin kun tässä on jos mimmoista seerumia alla! 😉 Maylashin verkkokauppaan tästä!

6 vastausta artikkeliin “Sunnuntaita ja alekoodin loppuhuipennus!”

  1. mitä sun ripsille on tapahtunut? Ei ne ennen ole olleet noin lyhyet vai saako kuvakulma ne näyttämään lyhyiltä? :O

    1. Kiitos 😀 siis jollain ikivanhalla h&m hilekajalilla ja anytimen mustalla silmänrajauskynällä, jotka löytyivät tuolta kaapin perukoilta hehe 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.