California TJ 5!!!

Oujeaa, enää alle viikko Losin reissuun! Wuhuu! Poikkis lähti jo viikko etukäteen surffaamaan ja me tullaankin bestiksen ja tämän poikaystävän kanssa viikko myöhemmin perässä, eli jo ensi viikonloppuna! 😉
Kun kyseessä nyt ei ole varsinaisesti mikään rantaloma, olen hieman kriiseillyt tuon pakkaamisen kanssa. Reissuun kun ei voi lähteä vain ne bikinit ja rantamekot laukkuun heitettynä, kun lämpötila voi iltaisin olla viileä. Ehkäpä shortseilla, nahkatakilla, yksillä farkuilla ja parilla neulepaidalla ja mekolla pääsee jo pitkälle… Ja tosin shoppailuthan on tarkoitus tehdä paikanpäällä, joten turhan täyteen tuskin kannattaa laukkua pakkailla 😉

Kuvat googgle.com kuvahaku

Taisin jo aiemmin mainitakkin, että vuokrasimme pariksi viikoksi talon Hermosa Beachiltä. Talolta on muutama askel rantsuun, joten sijainti on ainakin mitä mahtavin! Talon varustuksesta löytyykin vaikka mitä aina polkupyöristä pesukoneeseen. Neljälle henkilölle tuli suhteellisen muistaakseni hieman edullisemmaksi vuokrata kokonainen talo hotellin sijaan ja onhan omassa talossa tietynlainen rauha, keittiö ja koko jengi saman katon alla!
Suunnitelmissa on kenties piipahtaa outleteissä (joista täytyy vielä googletella enemmän), Rodeo Drivella katsomassa paria juttua ja perusturrepaikassa, eli Universalilla! Universal Studiosilla olin itse viimeksi reilu 10v sitten, eikä se pettänyt silloinkaan. Onhan siellä nyt kuitenkin ainakin kerran elämässään käytävä, vaikka sisäänpääsymaksu hieman hirvittääkin (muistaakseni vajaan 90 dollarin luokkaa). Tosin siellä nyt riittää näkemistä ja puuhaa kokonaiseksi päiväksi, ettei mene koko loma ihan rantsussa makoiluun ja surffaamiseen!
Olen odotellut reissua jo niin kauan ja ihanaa päästä taas pariksi viikoksi irtautumaan hetkeksi tästä perusarjesta Suomessa, varsinkin kun lähiaikoina on ollut kaikenlaista, joten loma tulee tosiaankin tarpeeseen. Itseasiassa laitoin jo parinsadan euron matkakassan pystyyn seuraavaa reissua ajatellen.. Tosin kohdetta ei edellleenkään ole tiedossa, mutta parempi aloittaa säästäminen liian ajoissa, kuin viimetingassa!

Näillä aloitellaan uusi viikko, tosin harmaissa merkeissä. Mukavaa maanantaita kaikille! 🙂

5 vastausta artikkeliin “California TJ 5!!!”

  1. heei, hauskaa että törmäsin sun blogiin nyt, itse oon lähdössä losiin kanssa muutaman viikon päästä!

  2. Miten löysitte tuon talon eli mistä löytää tuollaisen luotettavan talojen vuokraaja sivuston?

  3. Voi ihanaa reissua teille! Se Hermosa/Redondo/Manhattan Beachin alue on tosi kivaa. Siellä kun cruiserilla pyöräilee unohtuu kaikki stressi! Olen myös Manhattan Beachillä syönyt elämäni parasta pastaa pienessä vähän könäsen näköisessä italialaisessa. 😀 Toissa kesänä vietin päivän Losin Universalilla ja viime kesänä KAKSI päivää Floridan Universalilla, joten juu… Kyl siel viihtyy. 😀 haha. Nauti matkastasi! 🙂

  4. Oi, ihanalta kuulostaa tuo matka… 🙂 Nauti auringosta! Reissaatko vuosilomilla vai ootko palkattomalla?

  5. Googlaappa Camarillo Outlet
    Kaliforniasta! Se oli muistaakseni n. 60km Loista luoteeseen tms. Paras jenkkioutlet missä oon käyny! Tarjonta oli ainakin pari vuotta sitten tosi hyvä. ihan melkein harmittaa ettei tällä reissulla käyty Kaliforniassa, kun se outlet oli niin huippu 😉 No oon kyllä hyvin saanu rahani upotettua myös näihin meidän käymiin outletteihin! ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.