Lattea, kynsiä ja aamutuhinaa!

Heräsin tänään aamulla jo klo 4 aamulla.. Kukuin siinä sitten vielä tunnin, josta puoli tuntia selailin puhelimella silmät ummessa facea ja instagramia, kunnes annoin periksi ja nousin viiden jälkeen ylös.. Tuli ihan mieleen ne aamut muutama vuosi sitten kun heräilin välillä viideltä aamuisin ja menin osa-aika töihin Glitteriin aamu7-vuoroihin purkamaan kuormaa ja koko maailma oli aivan seisahtunut vielä tuohon aikaan aamusta.

Vaihdoin viikonloppuna petivaatteiksi Canada Goosen liinavaatteet, jotka tilasin joskus viime vuonna Campadresta
ja nyt kyllä kelpaa nukkua! Tai aika kumma ettei tuon pidempää
nukuttanut, heheh.. Vanhemmat lukijat saattavatkin muistaa, että olen
petivaatteiden kanssa aivan fanaattinen. Mitä luksusta onkaan
laadukkaat, juuri vaihdetut petivaatteet?! Tähänastiset lempparit ovat
kuitenkin edelleen Mille Nottin satiinipuuvillaiset, joiden sileyttä ei
voita mikään.. Ja ei unohdeta niitä untuvapeittoja ja tyynyjä!
(Nimimerkillä, edelleen se untuvapetauspatja ostoslistalla!) Nooo, ehkä
tässä tuli aivan tarpeeksi infoa lakanoista 😀

Nespresso-kapseleiden tilaus on unohtunut, joten otin käyttöön vanhan kunnon Gaggian kahvakeittimen ja kylläpä tulee hyvää kahvia, vaikka vähän enemmän joutuukin vaivaa näkemään. Voittaa Starbucksin kyllä mennen tullen!

Mmmmm..

Omat kynnet ovat vihdoin alkaneet kunnolla vahvistumaan geelikynsien jäljiltä. Ja nyt kasvaneetkin ihan kivasti. Edelleen jahkailen sen geelilakkauksen kanssa, koska en haluaisi kynsiin enää mitään, mikä joudutaan viilaamaan pois. Ja oikeastaan olen tykästynyt omiin kynsiin nyt hurjasti! Vaikka melko laiska niitä olenkin lakkailemaan.. Etenkin kun ne lakat tuppaavat aina kulumaan seuraavaan päivään mennessä pois, että oikein töissä hävettää asiakkaiden kanssa neuvotella 😀 Ei kenelläkään olisi suositella mitään päällyslakkaa, joka jymäyttäisi kynsilakan kynsiin?!

Sain tuliaisena pari lakkaa ja tuota roosaa tosiaan jo testailinkin. Violetti taas sopii hyvin syysteemaan 😉 Täytyy pistää seuraavaksi testiin.
Bixu oli aamulla niiiiiiiin väsynyt, ettei mitään rajaa. Meillä on kyllä niin aamu-uninen hauva, ettei toista löydy 😀 Viikonloppuisin B tulee aamuisin aivan intona vastaan kun heräillään, mutta arki-aamuina reppana on aina, että onko nyt ihan pakko…nukuttaa! Tuhisee vain ja painaa pään takaisin tyynyyn.

Ainiin ja kai olen kertonut siitä, kun Bixu nukkuu aina pää tyynyllä?! Kyllä se pieni
hauvakin tietää tyynyn merkityksen 😉
Aamukaaosta. En edes halunnut julkaista toista kuvaa kämpiltä, täällä vallitsee tällä hetkellä nimittäin niin järkyttävä tavaranpaljous!

Ja paniikkinutturalla taas tänään mentiin, koska tukka oli yksinkertaisesti niin harakanpesä herätessä. No mutta onneksi on edes tuo ratkaisu, helpottaa paljon, on nopea ja näyttää siistille 😀
Huh, oon kyllä niiiiiin rätti tän maanantain ja aikaisen heräämisen jälkeen, ettei mitään rajaa. Kohta pääsee onneksi taas kaatumaan lakanoiden väliin, toivottavasti ensi yönä vähän paremmilla yöunilla!

10 vastausta artikkeliin “Lattea, kynsiä ja aamutuhinaa!”

  1. Ihana toi paita! Kävin H&M:ssä eilen ja sieltä kattelin tuollaisia raidallisia kauluspaitoja, mutten päätynyt vielä sovittelemaan, kun ei jaksanut… Ne on kuitenkin ollut hakusessa vaikka miten pitkään. Siis missä oot muuten nykyään töissä, ei ole pakko täällä kyllä kertoa jos et halua kaikkien tietävän!? 🙂 Ja ihana bixu<3

    1. Oon kans etsinyt ikuisuuden kunnon kauluspaitaa, saa nähdä jos reissusta löytyisi sopiva! En tässä kommaboksissa halua työpaikkaa paljastaa, mutta vastaan sun mailiin ihan lähipäivinä 🙂

  2. Inkkuuuu kokeile sellasta päällyslakkaa kun Mavalan super base, kestää viikon lakat oikein hienosti!

  3. Itse olen käyttänyt vuosia geelikynsiä, mutta ne on liian kalliit nykyiselle budjetille.
    Nyt olen itse ostanut erilaisia glitterhileitä. Ensin levitän kirkasta kynsilakkaa (läpinäkyvää), jonka jälkeen dippaan kynnenpään glitterpurkkiin, jolla saan ranskalaisen. Sen jälkeen kun kaikki kynnet on upotettu glitteriin, levitän vielä päälle uuden kerroksen kirkasta kynsilakkaa. Tietysti niitä voi ripoitellakkin, vaikka eri sävyjä, jolloin saa ns. liukuvärjäyksen. Kynnet näyttävät ihan geelikynsiltä, ja ovat näyttävät. Ja pysyvät jopa 2 viikkoa! Suosittelen kokeilemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.