Tory Burch earrings ja Nelly alekoodi -15%!!

Hellurei! Viikko on taas kerran hurahtanut, tosin alkuviikko melkoisen (tuskaisen) hitaasti lomaa odotellessa. Huomenna vielä yksi työpäivä ja kahden viikon loma. HURRAA!
Vapaalla onkin ollut melko kiireistä, tai no Bixun kanssa puistoilua, pakkailun valmistelua ja ihan vain chillailua. Reissusta tulee varmasti enemmän postausmatskua, kun on lomalla aikaa kirjoitella 🙂 Olen silti yrittänyt pysyä ainakin tässä muutaman postauksen viikkotahdissa.

Tilasin jo ajat sitten ShopBopilta Tory Burchin korvakorut, joita en ilmeisesti olekkaan ehtinyt blogin puolella vielä esitellä. Kultaisten korujen ohelle on edelleen hakusessa se rosekultainen nimikoru! Yritin sitä jo kertaalleen tilata jenkkiosoitteeseen, mutta mun maksutapa herjasi, ettei suomalaista luottokorttia hyväksytä maksutavaksi, vaikka toimitusosoite olikin Jenkeissä. Noo, ehkä se vielä löytyy! 😉
Olisi vielä vaikka mitä turistavaa, mutta yritän aamulla ehtiä postailla enemmän lähiviikkojen tapahtumista. Ainiin ja nämä kelit! Tallustelin aamulla töihin pipo päässä ja olisin niin mieluusti pitänyt sitä päässä vaikka koko päivän. Ja nukuin viime yön kahden untsikkapeiton alla villasukat jalassa. Oli aamulla kieltämättä hieman hankaluuksia nousta sieltä lämpmien vällyjen välistä. No mutta kohta pääsee lämpimään, eli huomenna enää TJ1 lomaan!

Ainiin ja Nelly tarjoaa jälleen -15% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista vielä tänään ja huomenna perjantaina 27.9 klo11 saakka koodilla SHOP15! Eli hyvä sauma kurkkia syysuutuuksia. Nellylle pääset TÄSTÄ!

.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892302)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

Yksi vastaus artikkeliin “Tory Burch earrings ja Nelly alekoodi -15%!!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.