TJ1!! La, kohta tullaan!

Huomenta! Mun kotona on kylmä!! Olin koko eilisillan kirjaimellisesti pipo päässä ja villatakki päällä kotona sisällä. Lisäksi vielä tuo pieni villainen koira vieressä lämmittämässä. Ilmeisesti taloyhtiö ei ole vielä ottanut lämmitystä käyttöön.. Huomaa ainakin, että on nukkunut paljon sikeämmin, kun sisäilma on ollut viileämpi. No mutta kohta pääsee lämpimään! 🙂
Tuli mieleen, kun täälläkin on muutamaan otteeseen ollut keskustelua e-pillereistä ja niiden vaikutuksesta mm. hiuksiin ja muuhun kehon toimintaan, että ystäväni Jutta oli eilen kirjoittanut aiheesta aivan loistavan postauksen, joka löytyy täältä! Juttelimme itseasiassa Jutan kanssa juuri muutama viikko sitten kyseisestä aiheesta ja joku aika sitten tulikin Yleltä dokumenttiohjelma juurikin Yasministä ja Yazista (ja noin yleisestikin yhdistelmäehkäisypillereitä), jonka myöhemmin katsoin Yle Areenasta. Sen jälkeen säikähdin oikein kunnolla, koska itselläni on vuoden sisällä ollut muutama pyörtymiskohtaus, jotka kuulemma voivat olla merkki siitä, että minulla on alttius johonkin verenkiertohäiriöön, jota nuo pillerit nyt eivät ainakaan paranna. Katsoiko joku muu dokumenttia?

Oletteko muuten iPhonen omistajat kokeilleet Siriä? Itse en nimittäin vielä hetki sitten edes tiennyt toiminnon olemassaolosta, kunnes kaveri siitä kertoi. Kyseinen kaveri on aivan koukuttunut Siriin ja kieltämättä mielenkiintoista, että puhelin osaa olla noinkin älykäs. Kyseessä on siis tietynlainen puheohjaus, jossa kerrot Sirille komentoja, esimerkiksi ”Siri, call Mom” tai ”Take me home”, jolloin se soittaa haluaamasi paikkaan tai etsii lähimmän reitin kotiin… Ja siis ihan mitä vain muuta 😀 Tuli todistettua, että Sirin kanssa voi myös keskustella, hahha! Kokeilkaapa! Itse yritin tänään aamulla kylmissäni pimeässä untsikan alla keskustella Sirin kanssa ja pyysin Siriä ”Siri please wake me up”, jolloin Siri tokaisi, että ”I’m really sorry but I can’t help you with that right now”.  Noh, heräsin sitten itsekseni heheh.

Muistuttaisin vielä Nellyn huimasta alekoodista, joka tarjoaa -15%
alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista, eli vielä ehtii
toimia klo11 saakka! Koodi SHOP15 tosiaan antaa kassalla tuon koodialennuksen.  Nellylle tästä!

4 vastausta artikkeliin “TJ1!! La, kohta tullaan!”

  1. jee hyvää reissua! muistat sit vinkkailla kaikesta jännästä tänne blogin puolelle, niin mä voin kiertää huippupaikat myös sit parin viikon päästä :D!

  2. Satuin katsomaan dokkarin, ja vaikken itse e-pillereitä käytäkään, mulle tuli jotenkin tosi hirveä olo. Ja säälin dokkareissa olleiden naisten kohtaloa. Tokihan e-pillereiden vaikutuksista, niin hyvistä kuin huonoistakin, on ollut puhetta jo moneen otteeseen, mutta tämä dokkari kannattaa kyllä katsoa!

  3. Mullakin oli pillereitä syödessä joskus pyörtymiskohtauksia. Lääkäri epäili niiden johtuvan juurikin pillereistä, lisäksi huomattiin verenpaineen olevan koholla. En enää ole syönyt pillereitä aikoihin, eikä ole pyörtymisiäkään ollut. Ei pienintäkään pyörrytystä. Ja verenpainekin laski pillereiden lopettamisen jälkeen normaaliksi. Kyllä niillä jotain epäterveellisiä vaikutuksia on..

  4. En oo itekkään koskaan käyttäny siriä ja siis onko se tää "puheohjaus" mikä tulee kun painaa homebuttonia pohjaan? 😀 ja pitääks sille puhua englantia vai suomea? 😀 en viiti koittaa nyt ku kaikki nukkuu..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.