California, I miss u!

Hellurei pitkästä aikaa. Reissusta kotiuduttiin sunnuntaina ja vielä vähän pökkyräinen olo tuon 10h aikaeron vuoksi. En osannut odottaa, että loma menisi kauttaaltaan chillatessa joten iPadillä ei tullut ihan kamalasti nettailtua. Harvemmin vietimme aikaa sisällä talossa, joten loman ainoat nettailut oli aina pikaisesti aamukahvin lomassa odotellessa miekkosia aamusurffilta 😀 Harmittaa, etten ehtinyt paikanpäältä bloggailla mutta toisaalta ei kaduta kyllä pätkääkään, ettei tullut lomaa käytettyä nettailuun 😉
Vuokraamamme talo oli aivan nappivalinta. Sijainti aivan rannalla Hermosa Beachin strandillä ja näkymä makuhuoneesta suoraan rantsuun ja merelle! Meitä oli reissussa siis 4, joten talon vuokraaminen tuli järkevämmäksi verrattuna hotelleihin. Joku teistä kyselikin, että mitä kautta talo vuokrattiin.. Talo oli siis tämä täältä ja kustansi kahdelta viikolta muistaakseni noin 600e henkilöltä. Olimme taloon aivan supertyytyväisiä, varustukseen kuului netin lisäksi cabel-tv:t, polkupyörät, rantsupyyhkeet, kaksi pulloa viiniä ja aivan kaikki mitä nyt vain kuvitella voi. Meillä oli Hermosassa paikallinen tuttu, joka tosin hoiti depositit ja kävi katsastamassa talon sekä vuokraisännän jo etukäteen, että tiesimme perillä ihan oikeasti odottavan tuon talon 😀 Lisäilen myöhemmin lisää kuvia kunhan saan ne kahlattua läpi..

Saimme eilen vihdoin pikku-Bixunkin kotiin ja nyt siis palataan taas normaaliin arkeen. Oli eilen töissä kohtuullinen jumitus, kun yritti päästä takaisin hommien pariin kahden viikon tauon jälkeen. Mutta kuten kollegakin sanoi, niin ainakin on ollut onnistunut loma, kun joutuu miettimään että kuinka niitä töitä nyt sitten tehtiinkään! 😀
Reissupostausta tulossa lisään. Halusin vain ilmoittaa, että elossa ollaan! Nyt kun pääsin toissapäivänä ensimmäistä kertaa pariin viikkoon oikealle tietokoneellekkin. Nyt vain taas haaveilemaan uudesta reissusta, matkakuume piinaa taas!!!

Yksi vastaus artikkeliin “California, I miss u!”

  1. Mä saavuin eilen Teksasista tänne Ouluun eli samoissa "pyörryksissä" ollaan! Tosin tulin työmatkalle ja lähden parin viikon päästä pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.