Viikonloppu ja The Conjuring!

Tämä viikko hurahti ohi ihan ennätysvauhtia. Perjantaina kävin ystävän kanssa Hakaniemen Sävelessä syömässä parhaimman kana-pekoni-hampparin ja eilen täytiin Tompan kanssa katsomassa Tennispalatsissa uusi kauhuelokuva The Conjuring eli Kirottu.

En muista kuollaksenikaan milloin olisin viimeksi nähnyt kauhuelokuvan, joka olisi ollut oikeasti kategoriaa ”kauhu”, eikä ainakin joltain osaa ennalta-arvattava tai naurettavalla tavalla ”pelottava”. Miten nyt esimerkiksi nämä aikaisemmat mm. Teksasin moottorisahamuthat tai toinen elokuva minkä kävin viime syksynä katsomassa mutta jonka nimen ehdin unohtaa. Säikähdin muutaman kerran nimittäin puolikuolleeksi leffasalissa noille eilisen leffan yllättäville kohdille, varsinkin kun oli leffateatterin kamalat ”säikäytysääniefektit” lisänä. Aivan kamalaa 😀 Suosittelen käymään katsomassa, jos hakee oikeasti karmivaa elokuvaa!

Bixun vakkarikampaus on nykyään ”sarvet” 😀

Mulla oli viime viikolla ihan kamalasti hommaa ja sama jatkuu ensi viikolle. Sen vuoksi en ole vielä ehtinyt tänne ahkerasti postailemaan.. Piti viikonloppuna puuhailla sata asiaa, mutta ylläri uppouidin eilen vahingossa pelaamaan Bejeweled Bliziä iPadillä kahdeksi tunniksi. Oon jäänyt uudelleen siihen koukkuun, tuli nimittäin pelattua lennoilla non-stopina! 😀  
Saa nähdä ehtisinkö tänään viedä pari kelloa pienennettäväksi (ostin nimittäin taas uuden, ups!!), haluaisin nimittäin jo äkkiä kellon käyttöön. Illalla olisi ainakin suunnitelmissa käydä katsomassa Lintsin valoshown finaali ja ilotulitus, onko teistä joku menossa?

5 vastausta artikkeliin “Viikonloppu ja The Conjuring!”

  1. Kauhee miten noloa kun luin Ikeassa tätä postausta ja purskahdin kauheeseen nauruun kun luin ton "sarvet" 😀
    Kirottu tosiaan oli myös mun makuun hyvä varsinkin se kohtaus, jossa se keinutuolimmmo alko nukkensa kanssa lähestymään sitä pikkutyttöä :s

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.