Maybelline Big Eyes+ arvonta!

Minut valittiin joku aika sitten mukaan Indiedaysin ja Maybellinen Big Eyes Mascara-kamppanjaan, jonka myötä sain tehtäväkseni esitellä mielestäni kivoimman catwalk-meikin syksylle! Kosmetiikkahulluna on aina mukava päästä testailemaan uutuuksia meikkien saralta. 
Olen lähiaikoina huomannut, että mitä kauempana kesä häämöttää, sitä enemmän tulee aamulla panostettua meikkiin eteenkin silmien osalta. Kesällä mentiin aikalailla sillä peiteaineella ja ripsivärillä, kun nykyään tulee lotrailtua varmasti ainakin viiden tuotteen kanssa. Itse olen sitä mieltä, että aikalailla pelkällä yläluomen rajauksella ja ripsivärillä saa jo pieniä ihmeitä aikaan. Tämä onkin itselläni tällä hetkellä ihan ykkösmeikki arkeen ja juhlaan 🙂

Maybellinen kaksipäisessä Big Eyes-uutuusripsarissa on eri harjat ylä- ja alaripsille. Alaripsien harja on näppärän pieni, joka helpottaa pikkuripsien meikkausta ihmeesti. Alaripsien meikkaaminen antaa illuusion isommista silmistä, mitä on ajettu tämänkin tuotteen kanssa takaa kehittämällä alaripsille oman harjan!

Tykästyin muuten tuohon nesterajauskynään kamalasti! Olin ahkera rajaustussien käyttäjä joskus nuorempana ja kuinka pettymys olikaan, jos meni vahingossa ostamaan huonon kappaleen, jolla rajaukset meni päin honkia. Tuo Maybellinen kynä ei ole ”dipattava”, kuten jotkut kynät vaan ennemminkin juurikin tussi jolloin väriä tarttuu koko ajan tasaisesti ilman klimppejä. 
Tuloksena oli ainakin omaan mieleeni oikein onnistunut rajaus jo ensimmäisellä kerralla. Nimittäin varmasti yli 5 vuotta oli kulunut edellisestä kerrasta kun rajasin silmäni nestemäisellä rajauksella! Täytyy ottaa taas tavaksi, tulos on nimittäin niin paljon intensiivisempi verrattuna tavalliseen terotettavaan rajauskynään…tai ainakin itselläni.

Kuvien meikki toteutettu siis Maybellinen Master precise-rajaustussilla ja Big Eyes-maskaralla.

Oma lempparini syysmeikkinä on ehdottomasti yläluomen rajaus yhdistettynä meikattuihin ala- sekä yläripsiin ja yhdistettynä mahdollisimman luonnolliseen huulimeikkiin 🙂

Ainiin!! Yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa Maybellinen tuotepaketti (arvo noin 40euroa) vastaamalla meikkiaiheeseen kysymykseen tämän postauksen kommenttiboksissa. Aikaa osallistua on perjantaihin 25.10.13 saakka. Liitäthän mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajaan yhteyden!

Osallistua voit vastaamalla allaolevaan kysymykseen:

Mitä mieltä olet tämän syksyn Big Eyes -trendistä, jossa ideana on meikata suuremman näköiset silmät laittamalla maskaraa myös alaripsiin?

70 vastausta artikkeliin “Maybelline Big Eyes+ arvonta!”

 1. Itse laitan ripsarin aina sekä ylä- että alaripsiin, joten kiva olla tietämättään trendikäs tänä syksynä 😀

 2. Mä en oikeestaan ikinä laita ripsaria alaripsiin, koska aina kun oon kokeillu niin sitten jossain vaiheessa se ripsiväri suttaantuu tai varisee silmien alle:( Tietty voi johtua ripsiväristä ! Ois kyllä kiva kokeilla tuota uutuutta:)
  niiina-@hotmail.com

 3. Tosi kiva idea! Tykkään että yläripsiin harja saa olla aika iso jotta tulee volyymiä, mutta pienisilmäisenä on ison harjan kanssa kömpelöä laittaa samalla harjalla väriä alaripsiinkin, siksi ne jääkin useimmiten meikkaamatta kun tulos on vain sotkua.

  mytty83@gmail.com

 4. Kiva trendi, tosin Suomen syksyyn ja talveen hivenen hankala lähes jatkuvan vesi-/räntä-/lumisateen vuoksi 😀

 5. Oikeastaan en ymmärrä tuota "meikata suuremmat silmät laittamalla maskaraa myös alaripsiin". Itse olen aina meikannut alaripset, enkä huomaa sen mitenkään suurentavan silmiäni 😀 Lähinnä korostava, sillä meikkaamattomilla alaripsillä näytän van typerältä ja nimenomaan siltä että meikki on jäänyt kesken.

  katyusha-@hotmail.com

 6. Käytän tosi harvoin ripsiväriä alaripsissä, mutta kokeilisin rohkeasti sitä alaripsissä arkenakin! Kiinnostaisi kokeilla kuinka tuo ripsiväri saisi silmät näyttämään isommilta ja olen kaivannut tussimaista eylineria! 🙂

  hei-dii@hotmail.com

 7. Mielestäni tämä trendi on ihana! Kukapa ei haluaisi tietää niksejä suurempien silmien luomiseksi 🙂

 8. En koskaan oo ajatellut et alaripsiin ripsarin laitto ois mitenkään trendijuttu, välillä oon sitä tehnyt ja välillä jättänyt tekemättä. Eipä sillä oikeestaan ole väliä niin kauan kuin ei liikaa laita, tietenkin eri näkösen lopputuloksen ja yleisilmeen saa aikaseksi, mut molemmilla ihan nätin lopputuloksen saa 🙂 tuota pienempää harjaa testaisin kyllä mielellään, mun ripsareissa on aina ollut vain se yksi perusharja mikä tuntuu aika useinkin aivan liian isolta erityisesti jotain silmän ulkonurkkaa meikatessa 🙂

  janniii@wippies.fi

 9. Mielestäni loistava trendi, ja juurikin itselle sopiva ja luonteva! Muutenkin tykkään yleensä korostaa silmiä, ja tottakai sitä silloin toivoo, että meikillä saisi silmiin kokoa ja näyttävyyttä 🙂
  maija_harkonen@luukku.com

 10. En yleensä ikinä laita alaripsiin ripsaria, koska tuntuu et ne paakkuuntuu aina. Nyt kun ois mahdollisuus kokeilla ihan siihe tehdyllä pikkuharjalla, niin voishan se toimiakin 🙂

  emmi12345@gmail.com

  Terkuin, Emppu

 11. Itse käytin nuorempana ripsaria myös alaripsissä, nykyisin en, koska mulla se vetää katseen jotenkin alaspäin. Voishan sitä taas kokeilla. Sulle se ainakin käy 🙂

 12. Itellä on aina ollu käytössä tapa laittaa ripsaria myös alas. Kiva, että nyt vahingossa on siten jopa trendikäs 😀 Omaan kyllä isot silmät ilmankin, mutta tykkään korostaa parasta puoltani entisestään 🙂

  terhi.play@hotmail.com

 13. Joskus yläaste- ja lukioaikoina ripsaroin aina myös alaripset.. Nykyään harvemmin, yleensä ehkä baarimeikkiä varten saatan alaripsetkin värjätä. Pelkään että ripsari leviää alaluomelle päivän myötä ja tulee suttuinen bandalook… 😀

  Itselläni on muutekki aika pitkät alaripset, niin jos laitan myös niihin ripsiväriä, yläripset menee heti lyhemmän näkösiksi. Ja koska haluan korostaa yläripsien pituutta, en halua että alaripset näyttää pitkiltä.

  kkaisa__@hotmail.com

 14. Itse käytän aina ripsiväriä myöskin alaripsiin! Se saa silmät näyttämään paremmalta ja isommalta 🙂 Tätä uutta ripsaria täytyy kokeilla, sillä tuo pienempi harja on kätevä alaripsille, ei varmasti sotke, niinkuin monesti isompia harjoja käytettäessä! Lisäksi käytän vaaleaa luomiväriä ja joskus valkoista kajaalia, joka sa näyttämään silmät vielä isommilta! 🙂

  maira.91@hotmail.com

 15. Kyseinen trendi tuntuu luonnolliselta, koska itse aina automaattisesti laitan ripsaria myös alaripsiin. Omat ripset on sen verran vaaleat, että muuten näyttää vähän hassulta 🙂

  annesavol@gmail.com

 16. No, ripsivärin laittamisesta alaripsiin tulee lähinnä mieleen yläaste/lukio, jolloin ala-ja yläripsissä oli monella tytöllä pari kerrosta liikaa ripsiväriä ja ripset näyttivät lähinnä hämähäkin jaloilta 😀 Mutta hyvin ja siististi toteutettuna varmasti toimiikin!

  h_lo ät netti.fi

 17. Itsellä alaripset jää arkisin maskaroimatta (hehe), mutta ei pitäisi, sillä kyllä se vaan ilmettä muuttaa 🙂
  Tämä "trendi" on siis tervetullu 🙂

  huudot10(at)gmail.com

 18. Laitan yleensä ripsaria myös alaripsiin, että sinänsä tällainen trendi ei vaikuta minuun. Enkä seuraa muutenkaan mitään meikkitrendejä, paras on kun ihmiset meikkaisivat niinkuin itselle sopii. Mutta kiva arvonta kyllä ja tuo rajauskynä olisi tarpeellinen. 🙂

 19. Olen aina, ihan alusta saakka meikkauksen aloitettuani, laittanut ripsaria myös alaripsiin. Mielestäni se näyttää kummalle, ettei ripsaria alhaallakin olisi. Ainakin omassa naamassa, kun siihen on tottunut.
  pihka1@hotmail.com

 20. Itse laitan alaripsiin vaan vähän ripsaria ulkonurkkiin, muuten saan simmut tosi suttuisen näkösiksi ja oon kyllä kateellinen niille jotka saa ripsarilla taiottua kunnon bambisilmät!:D pieni harja vois helpottaa hommaa kummasti:) vilma.helander@hotmail.com

 21. ite käytän aina ripsaria myös alaripsissä, musta se näyttää jotenki hassulle ilman sitä:D oon varmaan liian tottunut siihen jo! eli tykkään:)!

  hendudaa@gmail.com

 22. En tiennyt että se on joku uus trendi:D Olen aina käyttänyt ripsaria myösalaripsissä ja luullut lähes kaikkien tekevän niin. Kaikkee uutta sitä oppiikin:D:D

  anzubella@hotmail.com

 23. Mä aina värjäytän sekä ala-, että yläripset niin arkena en sitten enää ripsivärii alaripsiin laita..juurikin siksi, ettei suttautuisi/varisisi…mutta aina juhliin laitan myös alaripsiin väriä 🙂 Mukana siis arvonnassa!

  T: mmarika.k@hotmail.com

 24. Tykkään! Mä laitan melkein aina millon meikkaan myös hiukkasen alaripsiin värii vaikka onkin tooodella suuret silmät ilman alaripsien maalaustakin.. 🙂

  Rozaa_94@hotmail.com

 25. Käytän ripsaria yleensä aina sekä ylä- että alaripsiin. Jotenkin tuntuu, että silmät näyttäisi ihan oudoilta jos alas ei laittaisi ollenkaan.. mutta jokainen tyylillään, joka tapauksessa minä tykkään tästä trendistä 🙂 millanen2@gmail.com

 26. Meinasin hankkia tuon ripsarin, kun kävin Jenkeissä.. Mutta ostikin toisen.. sillä saa ehk' myös alaripset värjättyä, mutta haluaisin kokeilla tuota koska alaripseni ovat niin lyhyet 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.