Minnetonkan hapsusaappaat ja höpinää

Hellurei ja mukavaa lauantaita! Heräsin järkyttyneenä tähän päivään, että kuinka hämärää ulkona voikaan olla jo melkein puolenpäivän aikaan?! Nytkö ne syyssateet sitten alkoivat? Möö.. No jokatapauksessa Uggsit ja Canada Goose on kaivettu jo ajat sitten jemmasta. Ja ovatpa päässeet käyttöönkin, eipä nimittäin ainakaan tarvitse valittaa missään välissä, että ainakaan palelisi ulkona 😉 Nyt jälkeenpäin muuten harmittaa, etten ostanut reissusta toisia Uggseja. Muutenkin iski jotenkin pihiys kaikkien ostosten suhteen, mutta kivoja juttuja tuli silti löydettyä! 
Käytiin viime lauantaina Tompan kanssa ennen leffaa katsastamassa Hurleyn showroom Töölössä. Päätinpä myös ottaa käyttöön uudet Minnetonkan hapsusaappaat, jotka toin siis reissusta. Nuo Minnetonkathan oli alunperinkin ostoslistalla ja olin niin iloinen vihdoin löytäessäni nuo! Reilu 70 euroa mokkasaappaista ei myöskään ollut aivan kamalan paha hinta, eikös?

Mulla on edelleen aivan järkyttävä laukkukuume!! Kävin Losissa mallailemassa Rodeo Drivella muutamaa laukkua, mutten sitten raaskinutkaan ostaa mitään vaikkakin lähellä oli. Eurooppalaisten merkkien tuotteet ovat Jenkeissä huomattavasti kalliimpia tullimaksujen vuoksi, miksi niitä nyt ei ole varsinaisesti kannattavaa lähteä sieltä asti hankkimaan. Tärkeintä olikin nyt nähdä pari laukkua luonnossa, että uskallan tilata ne jälkeenpäin netistä. 

Tänään ajattelin lähteä keskustaan vihdoinkin pienennyttämään sen uuden kellon jonka toin reissusta ja samalla etsimään erästä juttua. En ihan tosissaan edelleenkään muista, milloin olisin viimeksi käynyt kaupungilla ostoksilla 😀 Jossei nyt tietty lasketa tuota reissua. Ehkä parempikin ettei tuhlaile rahojaan turhanpäiväisyyksiin. Kai noita vaatteita ja kenkiä on jo ihan tarpeeksi nytkin, hehe.

Mukavaa viikonloppua teille! Toivotaan, että se aurinkokin vielä viikonlopun aikana pilkahtaa.

4 vastausta artikkeliin “Minnetonkan hapsusaappaat ja höpinää”

  1. Muakin harmittaa etten pihiyksissäni ostanutkaan Uggeja Jenkeistä 😀 Katselin myös Minnetonkia, mutta en jaksanut alkaa metsästämään kun en löytänyt heti omaa kokoani niin ne jäi sitten myös ostamatta!

    Emmi L.

  2. Upeat saappaat ja sopivat sinulle tosin hyvin juuri noiden farkkujen kanssa! Näitä on ollut tosiaan vaikea löytää Suomesta. Ja nyt kun löysin ja ostin pojalleni vihdoin sellaiset, tuli tyly tuomio, että ovat "tyttöjen saappaat". Niinpä meidän uudet ja käyttämättömät saappaat ovat nyt myynnissä huuto.netissä. Vinkkinä vaan, jos joku etsii lapselleen koon 32-33 Minnetonka-saappaita: http://www.huuto.net/kohteet/minnetonka-moccasins–hapsusaappaat-koko-32-33-us-2/288320243 (Ja poista toki tämä kommentti, jos pahastuit "mainostamisesta".)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.