Työmatkabloggailua

Hello! Musta on näköjään tullut tämmöinen viikonloppubloggaaja, arki on nyt lähiaikoina ollut niin hektistä, ettei ylimääräistä aikaa yksinkertaisesti ole vain ollut. Kiireet jatkuvat vielä parisen viikkoa, jonka jälkeen varmasti riittää blogillekkin enemmän aikaa. Välillä olen miettinyt koko blogin sulkemista syystä että aikaa tälle tuntuu olevan entistä vähemmän. Tai sitten haluaa vain uhrata sen aikansa niihin oikeasti tärkeisiin asioihin 🙂

Tomppa on alkanut mulle ankaraksi personal traineriksi ja on raahannut mut salille neljästi viikossa. Lähiaikoina on ollut siis kohtuukipeänä paikka jos toinenkin. Näin ahkerasta salitreenistä on nimittäin jo aikaa hehe. Viime aikoina ennen tätä treenailu kun painottui pääasiassa lenkkeilyyn ja muuhun aerobiseen. Saa nähdä onko mittavia tuloksia havaittavissa loppuvuodesta! 😀
Postailen juuri bussista työmatkalta, joten toivon ettei auto correct ole taikonut tähän tekstiin kovin järkyttäviä kirjoitusvirheitä. Mutta kohta jo pysäkillä, joten adios! Mukavaa torstaita!
Arvon tällä viikolla Maybellinen voittajan…   
Ps. Kuvina jotain reissukuvia ja muuta turhanpäiväistä 😀 ainiin ja Iines innoissaan Rodeo Drivella shoppailemassa heheh! Ja uusi kello tietty, tykkäättekö?

2 vastausta artikkeliin “Työmatkabloggailua”

  1. Marc By Marc Jacobsin kellot on monesti tosi kivoja, samoin Michael Korsin. Myös DKNY:llä oon nähnyt paljon oman tyylisiä ja nättejä kelloja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.