Blaablaablaa..

Hellurei!! Kuinka teillä meni viikonloppu? Tai tietysti voisi jo varmaankin puhua jo alkuviikosta, kun jo näin pitkällä mennään. Muhun sitten meni ja iski syysflunssa, jota olin c-ja d-vitamiineilla epätoivoisesti loman jälkeen vältellä. Lähestulkoon parisen viikkoa aivastelin ja niistin aivoja ulos töissä, kunnes sitten iski kuume ja olo on ollut tosi voimaton pari päivää. Kumma kyllä oloa helpotti kotitekoisen kana-chilikeiton (ohje täällä) litkiminen, burana ja kaapinpohjalta löytynyt Indoista flunssaan ostettu paikallinen ”duact”, mikä nyt sitten lieneekään 😀
Loppuviikosta olisi sitten edessä taas kampaaja, jonka suhteen voisin kriiseillä tässä lähipäivinä. Muutama idea on nimittäin pyörinyt mielessä senkin suhteen.. Perjantaina sitten edessä työpaikan pikkujoulut, lauantaina tulossa ystävä Helsinkiin ja huhheijaa, viikko onkin taas ohi. Ja samanlainen rumba ensi viikolla. Lisäksi tuo toinen puolisko on lähdössä ensi viikolla surffireissulle, joten kotona riittää senkin edestä puuhaa. Jotenkin salaa lasken päiviä jouluun ja pyhiin.. Olenko ainut?

Mulla oli muuten lainassa Canonilta muutaman viikon tuommoinen EOS M mikrojärkkäri, johon rakastuin! Aloin jo harkita, että kai tässä täytyy alkaa kameraostoksille 😀 Alunperin tuo mikrojärkkäri piti raahata mukaan myös reissuun, mutta päädyin ottamaan matkalle mukaan ainoastaan pokkarin siinä pelossa, että todennäköisesti onnistun tuhoamaan tuon hienouden. Olen niin kertakaikkisesti pudonnut kärryiltä tässä kamerakehityksessä ja voisi sanoa, etten ymmärrä (tai tähän asti ymmärtänyt) näistä järkkäreistä hölkäsen pöläystä. 
Ongelmahan on siinä, että olen maailman kärsimättömin ihminen lukemaan ohjekirjaa ja ihan tosiaan perehtymään johonkin. Tai sitten vain hyväksymään tosiasiaa, etten ihan oikeasti osaa jotain. Tunnin istuin kuitenkin tuon EOS:in kanssa alas ja oujea, sainhan tosiaan jotain aikaiseksi. Eli joskus lähitulevaisuudessa voisi vissiin harkita uuden kamerankin hommaamista. (Ja jos tuota ylläolevaa kuvaa katsoo, niin vähintään jotain laajahkoa kuvauskurssiakin ;D) Noh, hieman kärsivällisyyttä kehiin jatkossa tämänkin asian suhteen, heheh.
Kohta koittaa mun päivän kohokohta, nimittäin Leijonan luola Kanada, joten sohvalle löhöilemään. Mukavat illan jatkot 🙂
Ps. Alemmassa postauksessa Maybellinen arvonnan voittajat.
Pps. Ainiin ja ollaan metsästetty edullisia lentoja joulukuussa Tukholmaan, kun Itsenäisyyspäivänä on pidennetty viikonloppu. Huomasin, että SAS:illa on taas vaihteeksi huiseja tarjouksia, esimerkiksi juuri Stokis alkaen 49e/suunta tai Barcelona reilun 100e/suunta. Kannattaa kurkkailla tarjoukset täältä!

4 vastausta artikkeliin “Blaablaablaa..”

  1. Pakko kysyä, kun alkoi toi kuva häiritsemään.. mitä sun huulille on tapahtunut vai onko tää vaan joku optinen harha jonka tää kuva luo?:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.