It’s all about hair!

Noniin, taas vaihteeksi olisi aika tälle parin kuukauden välein ilmestyvälle, jo perinteeksi muodostuneelle ”hiuskriiseilylle”. Mikä siis toisinsanoen tarkoittaa sitä, että kampaamokäynti lähestyy! Viimeksi tosiaan kriiseiltiin täällä ja lopputulos edellisellä kampaamokäynnillä oli jättää tukka värjäämättä, mutta lisätä pidennysten sekaan tummempia osioita kun oma sävy oli alkanut tyvestä kasvaa jo ihan reippaasti.
Nyt pitäisi tosiaan tehdä taas päätöksiä, ettei tarvitse kirjaimellisesti repiä hiuksia päästä näiden asioiden suhteen vasta siellä kampaamon penkissä (hehhh) ja olenkin taas pähkäillyt liukuvärjäyksen suhteen. Tehtiin nimittäin viimeksi Qhairin Johannan kanssa diili, että jos yritän vinkua minkäänlaista vaalennusta tai raitoja tulevan vuoden sisällä, ei siihen saa suostua! 😀 Eli operation oman hiuksen kasvatus edelleen proggiksessa. Meillä oli alustavasti puhetta, että voitaisiin tällä kertaa miettiä ehkä sitä liukuvärjäystä ns. pehmentämään tuota oman sävyn kasvatusta, joten tähän taas palataan..

Viime keväänähän tehtiin ”ujo liukuvärjäys”, josta tykkäsin huimasti.

Näyttääpä tuo tukka eri valoissa aivan kauttaaltaan erilaiselta!!
Kesällä tuo liukuväri pääsi auringossa haalistumaan ja yleisilme vaaleni myös huimasti.
Tästä tukasta tykkäsin kesällä aivan superpaljon!!
Tässä taas edellisen kampaamokerran tulosta. Eli kylmäkeratiinipidennysten seassa tummempaa hiusta.
Ja tässä taas aikalailla tämänhetkinen tilanne. Oma tyvi näyttää luonnossa paljon tummemmalta, kun kuvissa, mutta tästä näkyy kuinka kiva tuo tummanvaalea on vaalean seassa.

Ja tämmöisiä sitten olen miettinyt. Päässä vaan pyörii, että uskaltaisinko sortua noinkin tummaan liukuvärjäykseen? Vaikka toisaalta tuo kollaasin suurin kuva taisi olla mukana kampaajalla silloin kun ensimmäistä liukuvärjäystä tehtiin. Kieltämättä kiinnostaisi kokeilla kerrankin jotain vähän radikaalimpaa, kun tämä ainainen vanha tuttu ”raidat tai ei-raidat”-rumba.
Saa nähdä mihin nyt sitten päädynkään! Onneksi tässä on vielä mietintäaikaa.
Kuinka naurettavaa, mutta päällimmäisenä päässä pyörii, ettei talveksi voi värjätä tummaa tyveä korostamaan jo valmiiksi kalpeaa naamaa, hahaha 😀

Yksi vastaus artikkeliin “It’s all about hair!”

  1. Upeat hiukset, mutta mun mielestä noin vaaleissa hiuksissa liukuvärjäys näyttää parhaalta tollasena tosi luonnollisena/kevyenä kuin sulla jo onkin 🙂
    x Sarina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.