Board Expot ja asua

Sain viime viikonloppuna ystäväpariskunnan visiitille Helsinkiin (jee!) ja lauantai vierähtikin BoardExpoilla pyöriessä, josta sainkin mm. uuden lähestulkoon identtisen turkoosinvihreän pipon viime vuonna T:n jostain Rip Curlin ystiksistä raahaaman kanssa. Viime vuoden pipo oli jotain jämäkappaleita ja kudos lähti heti purkaantumaan, mikä harmitti niiiiin kovasti!! Nyt on jokatapauksessa uusi tismalleen samanvärinen pipo vielä parempaa matskua. No se niistä pipoista… 😀 Oliko joku teistä Expoilla?
Illalla käväistiin Expojen Ripin jatkoilla Pressa Klubilla ja nyt seuraa jotain onnettominta asukuvaa ikinä. Se uusi kamera on todentotta pistettävä hankintaan ja pian! Vaikka tuo nykyinen Canonin G12 onkin ollut aivan loistava, en ole saanut koskaan säädettyä asetuksia niin, että  hämäräkuvat eivät aina olisi utuisia. Sen Canonin mikrojärkkärin jälkeen se alkoi kieltämättä kiinnostaa vaihtoehtona, mutta olen jo pitkään taas halunnut ostaa Nikon 1:in!! Onko teillä kokemusta siitä, kannattaako? 🙂

Huomaa, ettei tule enää nykyisin pahemmin käytyä vaateostoksilla kun paras vaihtoehto yläosaksi on ainakin 5-6 vuotta sitten joltain Jenkkireissulta ostettu Gapin toppi. Mutta mikäs siinä, pitäisi ilmeisesti tehdä useamminkin noin hyviä löytöjä, joita kelpaa käyttää vuodesta toiseen! Harmi ettei edelleenkään tullut kuvaa Biancon aivan lemppareista hapsukorkosaappaista, jotka ostin jo viime talvena. Noh..seuraavalla kerralla.
kello, Marc by Marc Jacobs (hyvin erottuukin tosiaan :D)
farkut, Liu Jo Bottom-up:it Fashionstoresta täältä
Tiesittekö muuten, että kun rekisteröityy Fashionstoren Fashion klubiin, saa aina vähintään -5% alennuksen tilauksista ja kerättyä bonuksia? Miksi kuulin tästä vasta nyt?! 😀 Rekisteröityä voi täällä!
..ja kaulassa vanha nimikoru ja uusi reissusta ostettu Marc by Marc Jacobsin rosekultainen kaulakoru, josta onkin pitäny ottaa lähikuvaa. Eli tulossa jossain välissä.
Ps.Bixu on alkanut syömään aamupuuroa. Ja muuten tykkää!

2 vastausta artikkeliin “Board Expot ja asua”

  1. Ihan hyvin saa kuvasta selvää!! Ja näytät tosi hyvältä 🙂

    Vitsit oon miettiny, et pitäiskö kans tilaa tollaset bottom-uo housut 😀 Kaikki farkut pistää aina ton takamuksen niin littanaks, argggh 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.