Hakusessa UGG’sit? Vinkkejä nettihankintaan!

Metsästin hetki sitten ympäri nettiä eräitä ”erikois-UGGseja” ja huomasin samalla, että Heppo.fi on heittänyt hynttyyt yhteen Footwayn kanssa! Ja lisäksi katsoin, että monista malleista oli kokoja aivan huisisti tarjolla, kun usein tähän aikaan vuodesta UGG:seista saa metsästää niitä kokoja kissojen ja koirien kanssa, kun on ”sesonki” alkamassa. Ainiin ja tulipahan viime viikolla käytyä ensimmäistä kertaa Helsingin UGG Australian liikkeessä, harvoin on edes tullut ajatelleeksi että täällä kyseisen merkin liike löytyy!
Yleensä UGGseista on parhaiten kokoja alkusyksystä kun valikoimaa alkaa tulla varastoon ja tietystihän ne kaikkein kivoimmat ja suosituimmat mallit aina myydään ensimmäisenä loppuun.

Selasin muutamia nettikauppoja lähinnä UGG’s-valikoiman kannalta ja listasin kivoimpia löytöjä 🙂

Footwayltä löytyi kokoja kiitettävästi ja voi vitsi kuinka rakastuin noihin neonpinkkeihin (yllättäen)! Malleja löytyi erikoisemmista ihan perusmalleihin ja kokoja oli lähestulkoon kaikista tosi hyvin jäljellä. Footwayn koko UGG Australia-kokoelma löytyy täältä! Footwayllähän on tosiaan aina ilmainen toimitus ja palautus.
Brandos.fi:n valikoima UGG:seista löytyy kokonaisuudessaan täältä!
Myös Brandos tarjoaa ilmaisen toimituksen, vaihdon ja palautuksen aina 🙂
Rakastuin niin tulisesti myös noihin viininpunaisiin mineihin, aivan ihanat! Miksenmiksenmiksen ostanut reissusta noita murretun sävyisiä minejä, kysynpähän vaan? Nyt on helppo sitten olla jälkiviisas, perus. Nellyltä löytyi myöskin mm. tuota Classic Shortia (löytyvät täältä), jotka myös itseltäni löytyvät. Omasta mielestäni kaikkein kivoimmat noista perus-UGGseista! 🙂 Nellylläkin on jo jonkin aikaa ollut ilmainen toimitus ja palautus
kaikkiin yli 50 euron tilauksiin, joten tuotteita (etenkin kenkiä) on
kätevä sovittaa kotona.
Nellyllä myöskin oli huippuhyvin edelleen kokoja näistä jäljellä, joten kannattaa kurkkailla. Nellyn koko UGGs-valikoima löytyypi täältä

Omasta mielestäni lemppareimmat näistä ovat varmasti nuo Brandosin violetit minit tai Nellyn samanlaiset viininpunaiset! 🙂 HALUAN!

6 vastausta artikkeliin “Hakusessa UGG’sit? Vinkkejä nettihankintaan!”

  1. Olispa joskus edes niin paljo rahaa et sais ostettuu tommoset.. mut hah! työttömänä oleminen on ehanaa! nooooooot :DDD

  2. Heippa, osaisitko sanoa kuinka paljon jenkeissä maksaa Classic Short Uggit? Olisi mahdollisuus saada tuliaisena sellaiset, mutta pitäis osata antaa joku summa reissaajalle käteisenä mukaan. Kiitos avusta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.