Jäähallin kirppiksellä 14.12!

Saatiin Jutan kanssa vihdoin ja viimein tänään varattua pöydät Jäähallin kirppikselle! Viikkojen ja viikkojen kyttäys pöytien suhteen tuotti tänään tulosta, kun eilen soitin ja kysyn että milloin nuo pöydät mahdetaan listata kun näyttävät jo heti samantien loppuunmyytyä. Sain vinkin, että uudet pöydät tulevat tod.näk tänään lauantai-aamuna myyntiin ja saimmekin vihdoinkin pöydät varattua! 
Myytävää tavaraa on nimittäin kertynyt ihan kengistä, koruista, takeista ja muista vaatteista ihan kaikenlaiseen tavaraan… Ja lisää on aikomus raivata kaapeista ihan kunnon kädellä!

Eli meidät löytää myymässä Jutan kanssa Jäähallin kirppikseltä lauantaina 14.12 pöydistä 15 ja 16 🙂 Tulkaa ihmeessä paikalle!!

2 vastausta artikkeliin “Jäähallin kirppiksellä 14.12!”

  1. Itekin kyttäilin ja parin viikon päästä pöydän sainkin, MUTTA mihin ihmeen numeroon oikeen soitit??? 😀 Mäkin oisin niin halunnut soittaa ja valittaa, kun kaikki muka varataan heti, mutta ei siellä ollut mitään numeroa! Ja joku kysyikin siellä, että onko jotain numeroa, johon soittaa, niin ei. 😀

    1. Haha! Anteeksi kun kesti vastata! Siis jäähallin sivujen alareunassa oli vain joku numero minne soitin ja sain "sisäpiirin tietoa" 😀 Yritä! Ja toivottavasti saat pöydän, toi kyttäily on raivostuttavaa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.