Mikä musta oikein tulee isona?

Näin unta, että olin palannut takaisin lukion penkille. Huhhuijjaa, onneksi oli pelkkä uni. En juuri tällä hetkellä nimittäin kaipaa opiskelua pätkän vertaa, mutta eiköhän sekin hinku taas jossain vaiheessa iske ja into istua jälleen nenä kirjassa, heh. Avasin tässä yksi päivä itseasiassa Helsingin Yliopiston sivut, jotta olisin selannut läpi eri ohjelmia, mutta sekin jotenkin jäi.. Joulun tienoilla otettava ohjelmaksi kahlata läpi hakutiedot niihin KTM-maisteriopintoihin! Jossain välissä jo mietin, että hakisin lukemaan vaihteeksi jotain aivan muuta alaa, kuten filologiaa (taas vaihteeksi tämä optio auki :D). Täytyy kahlailla läpi tuota antia tarkemmin.. 

On se nykyään hankala päästä lopputulokseen siitä, mitä haluaisi tehdä isona! Olisipa vain helppoa, jos nostaisi niin hyvää palkkaa, että olisi mahdollista ”downshiftata” puolet vuodesta ja pakertaa sitten puolet ihab täpöllä. Mikäköhän semmoinenkin työ mahtaisi sitten loppujen lopuksi olla?

Mainoksen uhri osti tätä teetä kaupasta! Mielessä pyöri maku ihan oikeasta mustikkamuffinssista, muttajoo. En kamalasti makean perään ole ja kyllähän tämä imakalle kyllä tuoksui, mutta ehkä odotin liikoja teeltä. No mutta hyvä mustikkatee jokatapauksessa 🙂

Pikakuva uudesta tukasta! Tummalla tyvellä siis mennään.
Ginassa bongasin nimikkofarkut hahaha 😀
Me vietettiin eilen niinsanottua vuosipäivää ja paistettiin sen kunniaksi sisäfilettä, nami. Tai sisäfilettä tuli itseasiassa syötyä kolme päivää putkeen kun oli S-marketissa niin hyvässä tarjouksessa (:D), eli nyt voi pitää hetken taukoa noista pihveistä ettei mene aivan herkutteluksi!
Ps. Mitä ihme flunssaa täällä on liikkeellä, mä niistän nyt nimittäin jo varmaan neljättä viikkoa!!!

4 vastausta artikkeliin “Mikä musta oikein tulee isona?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.