Kylmä liukuväri ja huollettu tukka

Kävin viimeinkin huollattamassa tukkaa syyskuntoon Qhairissa ja hui, arvatkaa mitä?! Aika tummalla mennään nyt omalla mittakaavallani. Kuten viime viikolla kirjoittelinkin, oli liukuväri vahva optio rikkomaan vähän tuota peruskaavaa millä on hiusten kanssa lähiaikoina menty ja siihen sitten päädyttiinkin.
Viimeksi tuo liukuväri vedettiin melko maltillisesti, ettei tummuus tuntuisi ensisilmäyksellä
liian shokeeraavalta. Nyt annoin Johannalle kuitenkin luvan vetää sitä taas aavistuksen pidemmälle
kylmällä sävyllä, jotta oma sävy kasvaisi ajan kanssa sitten luonnollisesti esiin. Vaaleita
osioita kirkastettiin pesun yhteydessä jollain pikasävytteellä ja tulos on juuri niin
kylmään taittuva kun toivoinkin!

Samalla poistettiin huonoja kylmäkeratiiniosioita ja laitettiin tilalle lisää vaaleita ja tummanvaaleita sekaisin. Yleensä heti huollon jälkeen vaatii pari pesukertaa, jotta uudet osiot mukautuvat omaan tukkaan jonka jälkeen tulos on täydellinen. Nyt muuten pitkästä aikaa 40-senttistä tukkaa ja tuntuu edellisiin verrattuna aivan mielettömän lyhyiltä! Ja sitten seuraavalla kerralla ne
 pitkät varmasti taas niiiiiin pitkiltä 😀

Aivan uunituoreista hiuksista en saanut kuvaa enää illalla tuon (yllättäen) puuttuvan luonnonvalon vuoksi, mutta viikonloppuna pesin tukan ensimmäistä kertaa ja jaksoinpa pari lainettakin väkertää. Toiseksi vaativimmat hiustenmuotoilut varmasti pariin kuukauteen. En nimittäin ihan tosissaan muista milloin olisin viimeksi pessyt ja muotoillut hiukset aamulla ennen töitä. Nykyään nousen, harjaan läpi ja sitten jo mennään. Näin laiskoiksi on tultu.

Ainiin ja kaivoin muuten sunnuntaina kaapin perukoilta vanhan lempparinkin, nimittäin suolasuihkeen!! (Ja vaihdoin vielä jakauksenkin paikkaa pitkästä aikaa jos aivan tarkoiksi mennään :D)

Pakko paljastaa: Muhun on iskenyt taas ihan kamala blondaushinku. Tekisi mieli vaalentaa koko pää taas vaaleaksi, mutta enpäs sorru! Jos edes talven yli päästään näin, niin ollaan jo todella pitkällä kasvatusprojektin kanssa 😉

17 vastausta artikkeliin “Kylmä liukuväri ja huollettu tukka”

 1. Ei vitsi, täydellinen väri! Taidan marssia sun kuvan kanssa kampaajalle seuraavan kerran… Miten teit nuo laineet? Rennot, mutta tosi hienot 🙂

 2. Heips ja tosi upeen värinen tukka, tosi siisti ja varmasti saa huolitellun laitettua helposti! Ja eron näkee selvästi.
  Hei muuten, mun piti kysyä vähän sun hauvelista, että olet kai elänyt villiä opiskelijaelämää samanaikaisesti ja omistanut koiran? Kun itse olen 18-vuotias lukiolainen kamalassa koirakuumeessa! Olen muuttamassa ungefär 2 vuoden päästä omilleni opiskelemaan toivottavasti alaa, mihin todella haluan. Tällä hetkellä tuntuisi vain ajankohtaiselta hankkia koira ja nähdä vaivaa todella siihen, että siitä tulisi kunnon 'kansalainen' 😀
  Mikä on oma mielipiteesi?

  1. Moikka ja kiitos! Hmmm, hieman hankala sanoa kun itse hankin koiran reilu parikymppisenä, enkä opiskelijabileissä käynyt kertaakaan ;D En tosin myöskään asunut yksin, joten hauva ei yksinäisyydestä kärsinyt. Mutta tietty koira vaikuttaa paljon omiin menemisiin, eikä kotoa voi olla pois pitkiä koulu+työpäiviä, mikäli yksin asuu 🙁 Toivottavasti saat päätökset hauva-asiaan, itsellä myös hauvakuume <3

 3. Vautsi! Nyt on magee tukka! 🙂 Sulle sopii todella hyvin tommonen tummempi, tuo jotenkin silmät paremmin esiin. 🙂

 4. Hyvännäköinen tukka! Olen itsekin ajatellut jonkinlaista liukuvärjäystä, mutta mietin, olisiko se punaisessa tukassa ihan hassun näköinen?

 5. Aivan ihana tukka! Ja toi mekko aivan ihana, itsekin sovitin sitä, mut se ei oikein sopinu mulle.. Harmi!

 6. Onpa ihana mekko/tunika/paita ?!! 🙂 Siis tukka on myös todella nätti mutta en tiiä miksi rakastuin sun vaatteeseen noin kovin! Saako udella mistä se on? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.