Syyskelimasistelua ja asua

Hiphei keskiviikkoon! Tänään vielä hurjasti töitä, huominen pitkästä aikaa koulutusta ja perjantaina vietänkin sitten ylityövapaata, joten lyhennetty viikko tiedossa. Ja ollaanhan tässä jo hyvällä mallilla.
Mietin tässä yksi päivä, että milloin Helsinkiin on satanut ensilumi edellisinä vuosina?
En nimittäin muista kuollaksenikaan, mutta jotenkin mietityttää, että sataako marraskuun puolessavälissä useinkin kaatamalla vettä kuten eilen? Tuli maailman typerin olo lähteä aamulla
umpijäässä Canada Goose päällä töihin ja tulla takaisin kotiin vesisateessa CG päällä 😀
Mikään talvi-ihminen nyt en sinänsä ole, mutta ennemmin niitä kuivia ja vähän kylmempiä syyspäivä kun näitä märkiä myrskypäiviä, kiiitooos!! (Joku voisi olla eri mieltä, eilen olisi nimittäin kuulemma ollut Porissa hyvä surffi :DD)

Tajusin vasta jälkeenpäin, että sain koottua viikonlopun uusista vaateostoksista kokonaisen asun 😀

nilkkurit, Bianco
laukku, Miu Miu
vaatteet, Zara
Osaako joku nero muuten sanoa, saako Bloggeriin ladattua kuvia isompina?! Joskus blogien kivikaudella muutama vuosi sittenhän oli tapana ladata niitä kuvia eri kuvapalvelimiin, mutta sitä kukaan tuskin enää tekee? Valitsen aina suurimman kuvamahdollisuuden julkaisuasetuksista, mutta koko on aina sama.. Hmmm.. Ehkä vika on vain näissä mun sivun koodauksissa, niihin en jaksaisi kajota tällä hetkellä yhtääään, vaikka uusi banneri pitäisikin väkertää.
Mutta nyt kiirus, palataan!

13 vastausta artikkeliin “Syyskelimasistelua ja asua”

  1. Mä muokkaan Picasassa kuvan kokoa ennen kun lataan sen blogiin ja sitten valitsen bloggerissa "alkuperäinen koko" niin kuvan saa isommaksi. Nykyään käytän kyllä Photobucketia, palasin siihen muutaman vuoden jälkeen kun blogger tuhoaa kuvanlaadun :/

    1. Mun täytyy varmaan opetella, olen joskus yrittänyt laittaa sen "alkuperäinen kuva" niin lävähtää kyllä sen kokoinen kuva, että huh! 😀 Olen kanssa huomannut tuon bloggerin kuvatuhon, buu.

  2. Bloggerissa ei taida olla kuin ne kolme kuvakokovaihtoehtoa. Mä muutan kuvien koot blogiini sopiviksi samalla kun käsittelen kuvat muuten, siis Picasalla. Sitten lisään kuvan tekstiin ja valitsen "alkuperäisen koon" ja keskitän. Näin ne tulee mulla samankokoisiksi ja palstan leveyteen sopiviksi.

    1. Valitse kuva Picasassa, paina "vie kuva", "kuvan koko": valitse "muuta kokoon": ja siihen kohtaan sitten kuvapisteiden määrä sun palstan leveyden mukaan. Esim. mun blogissa kuvat on 750 kuvapistettä (=pikseliä). Paras koko löytynee sitten ihan testailemalla 🙂

  3. Viime vuonna tuli muuten se hirvee lumimyräkkä 1.12 (vai olisko ollu marraskuun vika, muistan kun oli just silloin tärkee tapaaminen tietysti ja kaikki meni ihan päin helvettiä myrskyn takia. Hiukset, kengät, vaatteet, bussit ei kulkenu, tuuli heitteli kaduilla….) ja sen jälkeen lumi olikin maassa aina kevääseen saakka. Voi vaan olla että menee joulun jälkeen 🙁 Ei näistä koskaan tiedä. Tulis jo 🙂 Hyviä jatkoja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.