Joulusiivous marraskuussa, DONE!

Wuhuuu, viikonloppu! Tai oli ja meni. Aloitin jo eilen rustaamaan tätä postausta, mutta uskokaa tai älkää, siivosin koko päivän ja sitten jotenkin unohdin koko blogin. Miehille on aivan turha delegoida mitään kodin suursiivouksia (toki poikkeustapauksiakin varmasti löytyy :D) ja saahan siinä aina ihan hetken vierähtämään, kun alkaa pestä pyykkiä, tiskaamaan, pyyhkimään keittiön tasoja….ainiin pölyjen pyyhintä ja tokihan petivaatteetkin voisi vaihtaa. Huhhuijjaa! 
Eihän siitä puuhastelusta sitten loppua tule. Lopulta innostuin karsimaan kaapista tavaraa kirppikselle, heittämään keittiön kaapeista jotain ikivanhoja kuiva-aineksia roskiin ja mitä lie. Voisi melkein sanoa, että tässä huushollissa on joulusiivous tehty tältä vuodelta.

Tulin perjantai-iltana päivän reissulta Jyväskylästä,
jossa kävin hoitamassa asioita. Nykyään alkaa jollain tavalla ahdistaa
siellä käyminen ja haluaa mahdollisimman nopeasti takaisin Helsinkiin.
Onhan se mun koti ja 99% kaikista ystävistäkin kuitenkin nykyään täällä
tai jossain muualla kun Jyväskylässä. Loppuvuodesta luultavasti vielä
toinen keikka Jkl hakemaan jotain mun romuja varastosta, toivottavasti
ei ole silloin niin kiire aikataulu ettei edes ehdi Sohwiin syömään! 😀 
En ole nimittäin vieläkään onnistunut löytämään koko Helsingistä Sohwin veroista ravintolaa. Weeruska on tähän asti toiminut köyhän miehen korvikkeena, mutta senkin ruokalista alkaa jo olla kohtuullisen koluttu tämän reilun parin vuoden aikana. (Mutta kun sinne nyt vain on niin helppo löntystellä kotivaatteet päällä minuutissa, jos jääkaapissa ei satu olemaan muuta kun valo…)
Olen jo hetkisen ollut herkkulakossa ja kauppareissulta tarttui perjantaina mukaan Rainbown pähkinäsekoitus naposteltavaksi ja välipaloiksi, jos alkaa tehdä mieli pientä huikopalaa. Olin aivan unohtanut nuo pähkinäsekoitukset, aivan parhaita!

Reilu viikko sitten lähti taas aktiivinen ripsiseerumikuuri käyntiin ja yritän muistaa laittaa jossain välissä muutaman viikon kuluttua sen hetkisistä tuloksista kuvaa. Tällä hetkellähän käytössä on tosiaan Maylash, jonka olenkin täällä esitellyt jo aikaisemmin. Seerumia myydään mm. Maylashin omassa verkkokaupassa täällä, mikäli jotakuta kiinnostaa.

Ilmeisesti joku ainakin huomannut tehon, kun esimerkiksi töissä kuulee jatkuvasti asiakkaina käyviltä tädeiltä kysymyksiä siitä, että ”kuinka usein noita täytyy käydä huollattamassa ja eikö se ole rankkaa hommaa???” Eikun nää on ihan omat, jos ripsiä tarkoitit.. 😀

Harmi, etten ole vielä saanut otettua parempaa kuvaa tuosta uudesta Ginan paljettipaidasta. Useat ystävät ja työkaverit ovat kyselleet paidan alkuperää ja myöskin hämmästelleet hintaa (24,90). Aivan huippulöytö kerrassaan. Tuossa on vielä selässä halkio, joka on napeilla kiinni eli halutessaan hieman paljastavamman version, saa selän avattua myös paljaaksi ;D

Pistin äsken hieman tunnelmaa kotiin ja kynttilät palamaan ensimmäistä kertaa tänä syksynä. Uskomatonta, että jouluun on enää vajaa kuukausi!

Ainiin ja ajattelin ehkä pistää yhden Michael Korsin aivan uunituoreen rosekultaisen kellon myyntiin!! Eli pysykää lähiaikoina kuulolla, niin listaan kuvia. Itse olen uskokaa tai älkää, tullut siihen tulokseen että alan jo omisistaa kelloja sen verran, että uusille ei aivan hetkeen ole tarvetta ellen myy yhtä pois. 
Ennenhän pidin käytäntöä, että jokaista myytyä kelloa kohden saan ostaa uuden. Ja nyt kun uusi Marc by Marc Jacobsin kello on hankittu, niin ajattelin että voisin tuosta Korsista luopua, vaikka sain vasta toissaviikolla lyhennettyä sen hihnan. Olin nimittäin unohtanut koko kellon olemassaolon…. Mutta lisää infoa tulossa myöhemmin! 

11 vastausta artikkeliin “Joulusiivous marraskuussa, DONE!”

 1. Mitä sohvissa maksaa ruoka? Poikaystäväni asuu jyviksessä ja olisi kiva käydä syömässä sohvissa.

  Ja mitä ripsiväriä tällä hetkellä käytät? 🙂

  1. Hmmm mun mielestä sohwin ruoat on jossain 15-30e paikkeilla, riippuu toki mitä syö. Kai vajaalla parillakympillä saa hyvän annoksen, kannattaa googlata ruokalista! 🙂 Käytän Sensain Volumisoivaa 38c.

 2. Moikka Iines!
  Sä oot mun tukka- ja ripsijumala! Oon jo pitemmän aikaa aina eksyny tänne sun blogiin kaikissa tukka ripsiasioissa googlen kautta. 😀 Ja sitä kautta sitten jäänyt seuraileen muutenkin.

  Tosta sun ripsiseerumijutusta mun pitiki kysyä, kun sä näytät niistä paljon tietävän. Eli onko se totta, että jos tollaisia käyttää ja sitten lopettaa käytön yhtäkkiä, eli ei ostakkaan vaikka uutta purkkia, niin ripset saattaa katketa kokonaan tai muuttua vain entistä harvemmiksi? Mulle näin sanottiin ja pelkään nyt alottaa noiden käytön. En ripsipidennyksiäkään halua just sen takia että mulle meikissä tärkeintä on ripset ja haluan että ne on omasta takaa. Mulla on ihan hyvä tilanne mun ripsien kanssa, saan paljon kehuja että ne on pitkät ja koskaan en oo joutunut taivutintakaan käyttämään 🙂 Mutta noi sun ripset aaa niin ihanat, ajaa väkisinkin haaveilemaan pidemmistä! Kauanko noi räpsyttimet pysyy tollasena (niinku esim noi neulash ripset), jos ei jatka sitä kuuria?

  Anteeksi jos on paljo kysymyksiä 😀

  1. Hahah! Ei mitäään kysymyksistä! 🙂 Itse en tosiaan ole koko aikaa neulashiä tai muitakaan seerumeita käyttänyt ja joskus on ollut väliä useitakin kuukausia. Se nyt on mun mielestä höpöhöpöä että ripset yksinkertaisesti lähtee kun kuurin lopettaa, mutta seerumin ideahan on se, että se estää ripsien luonnollista putoamista ja ns. "kiertoa". Tietty kun tuota estävää tekijää ei enää ole, niin voivat ne ripset tippua ja alkaa kasvaa uutta, joiden piti jo ajat sittenkin tippua. Itsellänikin on käynyt näin usein kun useilla ripsillä vaihtuu kasvukausi samaan aikaan, mutta ei siinä kaikki ripset putoa. Tuskin kukaan muuukaan on huomannut, itse vain muutaman viikon kiinnittänyt asiaan huomion! 🙂 Jos olen lopettanut kuurin esimerkiksi pariksi kuukaudeksi, niin en ole omasta mielestäni kamalasti huomannut niiden lyhentyvän.. Luulisin että ne sitten pikkuhiljaa!

   Toivottavasti tuli vastaus kaikkeen! 😀

  2. Kiitti tosi perusteellisesta vastauksesta! Ehkä mä nyt uskallaudun kokeilemaan 🙂 Pitää vielä aprikoida se paras kaikista, mutta sun kuvien perusteella toi neulash on aivan mahtavaa kamaa! Pitää vielä oottaa palkkapäivään ja sitten tilata 🙂

 3. Pakko nyt kommentoida, että itsekkin olen huomannut seerumin (maylash) positiiviset vaikutukset! Täältä sun blogin kautta silloin taannoin sain sen 🙂 et ei ne ainakaan ihan puppua oo 😉

 4. Mä sorruin ostamaan tota neulashiä kun kehuit niin eikä kyllä tehnyt omille ripsilleni yhtään mitään vaikka koko 8ml:n tuubin käytin 🙁 huonoin ostokseni ikinä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.