I made it…

 …maanantaista nimittäin! Tänään oli jotenkin aivan ylitsepääsemätön päivä. Nukuinkin jotenkin todella huonosti, joten ei ihmekkään että päivä tuntui entistäkin raastavammalta. Seilasin kesken päivän työjuttuun toiselle puolelle Helsinkiä ja kotiin tullessa huomasin kivan yllärin, ettei bussi 58 enää näköjään ajakkaan Aleksis Kivenkatua, arghhh! Noo, Pasilan kautta kotiin pienellä viiveellä.

Lauantaina alkoi kunnon salispurtti eikä loppua näy! Tavoitteena on tällä hetkellä pudottaa pari kiloa tai oikeastaan kiinteytyä, joten saa nähdä kuinka nopeasti se käy etenkin kun ajatuksena on samalla myös vähän kasvattaa lihasmassaa. Ehkei niillä kiloilla sitten loppupeleissä enää mitään merkitystä ole. Olen nyt yhdistänyt aerobisen itse kuntosaliharjoitteluun, eli toisinsanoen juossut treenin alkuun 35min/ 6km matolla ”kunnon lämmittelyksi”.

Ennenvanhaan kaikki alle 10km juoksulenkit oli mulle vässyjen hommaa, koska sitä lyhyemmillä lenkeillä ei useiten oikeastaan huomannut tehneensä mitään, mutta noiden tunnin juoksulenkkien jälkeen oli aika poikki ja voi sanoa, että ainakin uni tuli hyvin illalla! Itselläni tuppaa olemaan niin, että kun juoksun aloittaa, niin sitä ei yksinkertaisesti enää siinä muutaman kilometrin jälkeen osaa pysäyttää kun draivi on niin hyvä 🙂

Sama on iskenyt tuolla salilla, kun alunperin tavoitteena oli viikonloppuna juosta vain 15min lämmittelyt. Mutta nyt tuntuu mm. sunnuntain kyykkyjen jälkeen tosiaan, että on ainakin jotain tehnyt, aijjjai! Tänään tuli vedettyä kevyemmin menestyksekkään viikonlopun kunniaksi ja rehellisesti sanottuna siksikin, että olin maanantaista niin poikki. Onneksi tämä päivä kuitenkin selätetty, vaikka meinasi mennä muutamaan otteeseen tänään aivot lukkoon! Miten se nyt aina näin? Tai ehkä vain kertoo siitä, että viikonlopun missio eli lepäily on onnistunut.

Tukan tumma on nyt muutaman pesun jälkeen vähän haalistunut ja tykkään!
Aamulla jaksoin jopa hieman kihartaa latvoja ;D

Kaivelin meikkivarastoja ja otin käyttöön vanhan lempparin, Garnierin BB-voiteen!
Aivan paras, edelleen.
Meidän perinteenä on ollut nyt vuoden käydä porukalla Porvoonkadun Baarissa sunnuntaisin Drag bingossa (joka on siis nimensä mukaisesti drag queenin Kalkkunan juontama hieman erilainen bingo :D). Tänä viikonloppuna lähestulkoon koko bingoporukka oli jossain, eikä itselläni tullut mieleenkään bingoon lähteminen ja vietin rauhallista koti-iltaa Bixun kanssa kunnes kaveri laittaa viestiä, että on tulossa jo bussissa bingoon. Vastaan, etten ole menossa ja onneksi Henkka (joka on ristitty bingossa jo aiemmin ”Kalkkunan NHL:ssä pelaavaksi mieheksi, sittemmin exäksi” (:D) ilmoittaa erään toisen bingotiimiläisen olevan tulossa mukaan. 
Hääräilin jotain vessassa ja katsoin sattumalta puhelinta, jossa Henkka lähettää paniikkiviestiä että on menossa yksin bingoon kun toinen perui. Pakkohan sitä oli sitten lähteä pelaamaan pari kierrosta, sen verran kaveri on oltava, ettei päästä tätä (tai ketään muutakaan) yksin Drag bingoon!! Varsinkin kun sinne kävelee sen minuutin, eli ei voi ainakaan olla matka tekosyynä. Onko kukaan teistä ollut koskaan kyseisessä bingossa?
Nyt alan katsomaan Ylen ”Teiniäitejä”. Näin äsken sattumalta mainoksen ja vaikutti siltä, että pakko katsastaa mistä on kyse 😀

2 vastausta artikkeliin “I made it…”

  1. teiniäidit on niin mahtava ohjelma 😀 vähän epäilyttää omaa arvostelukyky kun sitä katson…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.