Ne pienet asiat

Huomenta! Me katsottiin eilen illalla Bixun kanssa sohvalla vierekkäin ruutu.fi:stä Kirsi ja Himoshoppaajat (mun lemppariohjelma tällä hetkellä :D) ja sen jälkeen olinkin niin väsy, että nuukahdin. Mies on Portugalissa ja herään tällä viikolla aikaisemmin aamulla, että ehdin käyttää Bixun pidemmällä aamukävelyllä. Mutta mikä siinä on, että silti meinaa loppua aika kesken?! 
Ginan uusi mekko, josta paljon kyselitte. Hintaa oli muistaakeni 19,90
Olen yrittänyt karsia elämästäni pois
turhia negatiivisia asioita ja keskittyä niihin positiivisiin, ihan
pieniinkin. Eilen mies nosti ja ojensi mulle painon salilla kun en
siihen ylettänyt, viime viikolla täysin vieraat ihmiset auttoivat mua
kirjaston tulostimen kanssa kun olin aivan ulapalla ja bussikuskitkin
tervehtivät takaisin, kun heidät huomioi. Pieniä asioita.. Ja kuinka
näinkin mitätön ja pieni asia voi tuoda hyvän mielen. 
Tuossa muuten uusi reissusta ostettu Marc by Marc Jacobsin rosekultainen kaulakoru

Rosekultainen rannerengas täältä

Itse
olen sitä mieltä, että jos pyrkii jatkuvasti kylvämään juuri niitä
negatiivisia asioita ja tietentahtoen vaikeuttamaan omaa elämäänsä
vajoamalla siihen negatiiviseen asenteeseen, näkee muissakin ihmisissä
ainoastaan niitä kusipäitä, jotka ajattelevat sinusta pahasti tai
haluavat sinulle pahaa.Tällöin niitä pieniä asioita ei edes välttämättä
kykene huomaamaan ja kuinka kurjaa tämä tekeekään elämästä!

Itse olen
huomannut, että tämmöinen negatiivisuus voi pilata omankin päivän, koska
se tarttuu. Oli se sitten viesti, suullinen kommentti, ele.. Jokainen
on itsensä herra ja yltiönegatiivinen ajattelutapa kertoo omasta
mielestäni siitä, ettei välttämättä ole täysin tyytyväinen omaan
elämäänsä. Omasta mielestäni asenne on avainsana. Kun suhtaudut
positiivisesti muihin ihmisisiin ja asioihin, myös sinuun suhtaudutaan
myönteisemmin ja ehkä opit kiinnittämään enemmän huomioita myös niihin
posiviivisiin elämään iloa tuoviin asioihin 🙂

No mutta semmoista tänään. Sateista tiistaita, mutta pyritään pysymään aurinkoisina! 😀

6 vastausta artikkeliin “Ne pienet asiat”

 1. Oho.. Miten syvällinen pohdinta sulta.. Tarkoitan tätä siis vain hyvällä. 🙂

  Olen kanssasi täysin samaa mieltä; negatiivisuus lähtee aina itsestä! Jos kohtelee muita huonosti ja pitää itseään parempana, voi olla varma, että samanlainen kohtelu voi pian osua omaan nilkkaan.

  1. Hahaha joo. Turhauttaa ihmiset, joille yrittää vuodesta toiseen takoa sitä, että tulisi ajatella positiivisesti jos kaikki kerta menee päin persettä, mutta eivät usko.. Olkoot sitten kun eivät neuvot kelpaa! ;D

 2. Tämäkin viesti on tarkoitettu vain hyvällä: Jätin sulle varmaan 2-3 vuotta sitten (vai kauanko oletkaan kirjoittanut tätä? :D) kommentin siitä, että miksi olet niin negatiivinen. Vastasit, että olet perustanut blogin siksi, että voit kirjoittaa tänne mitä vain. Tottakai arvostan sitäkin, että on paikka jonne avautua, mutta nimenomaan tätä tarkoitin. Suuntaamalla oman huomion kivoihin, niin pienimpiinkin, on maailma huomattavasti parempi paikka elää 🙂 Jos mielessä on pääsääntöisesti negatiivisia ajatuksia, jää moni pieni arkinen ilonhetki kokematta. Nyt on oikea asenne! 😉

  1. Jep! 😀 Silloin tarvitsin blogin avautumiskanavaksi, mutta nyt lukijoita on sen verran paljon etten jaksa enää aivan äärimielipiteitä täällä jakaa ja pauhaan niistä sitten kotona jos tarve! Eli vuosien varrella "blogin tarve" muuttunut, mutta on tämä asenne jo ollut pitkään 🙂

 3. Oon aivan samaa mieltä: oma asenne vaikuttaa niin paljon! Ympärillä oleva ilmapiiri kyllä vaikuttaa (negatiivisesti tai positiivisesti) helposti itseenkin, mutta kun päättää pysyä positiivisena ja nähdä asioissa niiden hyvät puolet, niin kummasti se auttaa omaa elämää ja erityisesti omaa jaksamista.

  Ihan asiasta toiseen – oon tässä marraskuun pimeydessä alkanut potea pahemman laatuista matkakuumetta 🙂 En ole koskaan käynyt missään pidemmällä, mutta nyt Bali on alkanut kummasti houkuttelemaan. Sä olet jo aikamoinen "konkari" siellä reissaamisessa, joten haluaisitko tehdä siitä postausta tai vinkata muuten joitain asioita sinne suuntaamisesta? Lähinnä siis itse mietin, mitä alueita kannattaa suosia/välttää, mitkä ovat ehdottomat must do -asiat siellä (surffaus tietty, mutta onko jotain muuta) ja siis oikeastaan ihan mitä tahansa, mikä poikkeaa Euroopan sisällä reissaamisesta. Kaikki vinkit ja mielipiteet olisi siis erittäin tervetulleita! 🙂

  Emppu

  1. Hei Emppu ja pahoittelut kestäneestä vastauksesta!! Ilmapiiri nimenomaan vaikuttaa niin paljon 🙂

   Bali-postauksia löytyy tunnisteista matka-osiosta, en muista itseasiassa olenko tehnyt virallista Bali-postausta, hmmm.. Merihän http://www.rantapallo.fi/fastforlove/ hengaa nykyään Balilla, joten kannattaa kurkata, sieltä löytyy nimittäin vähän ammattimaisempaa Bali-materiaalia kun multa! 🙂 Meillä must juttuja oli: Gili-saaret (Air), Uluwatun temppelit ja Kutan bilehelvetti 😀 Itse majoituttiin siis Seminiyakissa, joka on Kutan baariryysistä rauhallisempi. Tosin nuo rannathan ei mitään kauneimpia Kuta-Seminiyak-akselilla ole, mutta niitäkin löytyy sitten esimerkiksi Gililtä!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.