I wish I was little bit taller, I wish I was a baller…

Olin unohtanut kokonaan koko tämän biisin olemassaolon, kunnes reissussa kuulin soivan radiossa. Aivan paras! Nuo sanathan voisivat olla melkein omasta suusta, tämmöinen 157cm-mittainen tappi kun olen. Mutta toisaalta on tässä aikuisiällä oppinut arvostamaan itseään ja ominaisuuksiaan, enkä kyllä vaihtaisi mitään pois. Paitsi ehkä liruohuen tukkani, jos nyt saa yhden toiveen tässä esittää 😀

Jokunen aika sitten sain yhteistyöehdotuksen, jossa tiedusteltiin halukkuuttani testata tuotetta, joka lupaa poistaa pigmenttiläiskiä. Oletin tietty, että minut oli valittu potentiaaliseen kohderyhmään juurikin pisamieni perusteella ja oletuksella, että pisamat koetaan noloina ja niistä halutaan eroon hinnalla millä hyvänsä. Itsestäni on vuosien varrella tullut niin sinut pisamieni kanssa, etten voisi edes kuvitella haluavani niistä eroon, päinvastoin.

En varmaankaan enää tunnistaisi itseäni peilistä ilman pisamia, vaikka
olen toisaalta itse niin tottunut niihin, etten oikeastaan enää niitä
edes huomaa peiliin katsoessa. En ole itse koskaan ymmärtänyt sitä, että
nuoria ihan oikeasti kiusataan pisamien vuoksi! Itsellä ei moista ole
onneksi tullut moista vastaan. 
Vastasin tähän yhteistyöehdotukseen
ystävällisesti, etten valitettavasti ole kiinnostunut kyseisesen
tuotteen testaamisesta, koska en luopuisi pisamistani mistään hinnasta.
Noh, mitään vastausta en sen koommin saanut 😀 


Joistakin ”poikkeamista” ulkonäössä, oli se sitten kauneuspilkku tai pisamat, muotoutuvat vuosien mittaan osaksi omaa identiteettiä. Itse olen ainakin iloinen siitä, että omistan jotain, mitä aivan kaikilla ei ole.

Onko teillä vastaavanlaisia kokemuksia, positiivisia tai negatiivisia jostakin ”poikkeavuudesta”, oli se sitten ne pisamat tai jokin muu?

15 vastausta artikkeliin “I wish I was little bit taller, I wish I was a baller…”

 1. Olipa hyvä kirjoitus! Itselläni olisi kai tarvetta hampaiden oikomiselle, ainakin jos katsotaan vallitsevaa ihannetta vitivalkoisista ja ennenkaikkea suorista hampaista. Vaikka budjetti nyt työssäkäyvänä nuo oikomishoidot kestäisikin en vain näe asiaa tarpeelliseksi. Tietysti jos vaivoja aiheutuisi asia olisi eri, mutta esteettisistä syistä en enää asiasta haaveile 🙂 vinot hampaat ovat osa minua ja persoonaani eivätkä ole koskaan estäneet minua hymyilemästä!!

 2. Pisamathan vain kruunaavat nuo upeat kasvot! Itsellekin on alkanut aikuisiällä tulla pisamia. Siskoni nauroi vääränä ensimmäisen kerran kun näki, mutta itse kyllä tykkään! Omani eivät vain ole mitään pieniä ja söpöjä, vaan vähän sellaisia suurempia. heh.

  En sanoisi huuliani mitenkään poikkeukseksi, mutta se on ainoa mitä ensimmäisenä tuli mieleen. Entinen työkaverini sanoi aikoinaan minulle, että "tuollaiset pulleat huulet ovat mielestäni rumat". Piti vain ilmeisesti saada vähän poljettua maahan. Huvittavinta on, että en omista edes suuria huulia. 😀

 3. sinun pisamat on tosi nätit 🙂 mullakin on vähän, mutta ei haittaisi jos tulisi lisää.

 4. Oon tällainen luonnostaan punahiuksinen ja pisamia löytyy.. nuorempana inhosin pisamia niin paljon, että hinkkasin kasvojani sitruunan puolikkaalla! 😀 Olin jostain kuullut, että se poistaisi pisamat.. niin ei onneksi käynyt 🙂 Vielä 24-vuotiaanakaan en ole varma pidänkö pisamista (itselläni), mutta niihin on jo tottunut ja muut niitä jaksavat kehuvat..

  Off topic, oot ilmeisesti tilannut jenkkien Macy's:ltä laukun? Itse haluaisin erään MK:n laukun, jota ei nähdäkseni Suomesta saa mistään. Ostoskorissa näkyy siis verot ja muuta ylimääräistä lisättynä, sen jälkeenkö ei tule mitään yllärikuluja? Tuliko laukku sulle kotiin vai lähipostiin? Kiitti jo etukäteen 🙂

  1. Sori kun vastaan vasta nyt!!! Laukku tuli kotiin, tosin tullien ja postareiden jälkeen laukku maksoi melko paljon :/ Mutta tietty sen arvoista., jossei laukkua saa Suomesta. Pisamat rules! 🙂

 5. Muistaisin, että tykkäät katsoa Ruotsinmiljonääriäitiä. Nyt on tv3:lla Maria and Mindy Best Friend Forever. Hyvä ohjelma!

 6. Mäkään en oo mikään hirveen pitkä, ehkä pari senttiä pidempi kuin sä. Tai en kyllä muista koska ois mitattu viimeksi, mutta ainakin joskus oon ollut 159-160cm. En mä ainakaan kasvanut siitä ole, korkeintaan tullut alaspäin :D. Välillä oon silti jopa ollut kaveriporukan pisimpiä, kun ainakin osa kavereista on sellaisia 153-155cm. Toisaalta nykyään kavereista löytyy pari yli 2m :D.

 7. Tuli mieleen Peppi Pitkätossu-kirja, siinä kaupan ikkunassa kysytään kärsitkö pisamista, ja Peppi marssii kauppaan kertomaan, että ei kärsi, mutta jos olisi voide jolla pisamia saa lisää niin ostaisi mielellään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.