Muistutus: Huomenna Jäähallin kirppiksellä!

Hellurei pitkästä aikaa! Muistuttelisin, että ollaan huomenna tosiaan Jutan kanssa Jäähallin kirppiksellä myymässä vierekkäisillä pöydillä alkaen klo 9 aamulla! Itselläni on iiiiiiso kasa vaatteita, koruja ja muuta roinaa tulossa myyntiin, mm. Zaran ja Bershkan talvitakkeja sun muuta kivaa 🙂
Meidät löytää huomenna siis pöydistä 15 ja 16 päivystämässä.

Jeee, eli nähdään ehkä huomenna 🙂 Tulkaa moikkailemaan!
Kivat viikonloput! Tekisi mieli kirjoittaa tähän, kuinka ihanaa on nukkua huomenna pitkään..mutta näin kun ei ole, hehhe! No mutta kiva päästä kirppistelemään pitkästä aikaa.

5 vastausta artikkeliin “Muistutus: Huomenna Jäähallin kirppiksellä!”

  1. Tämän blogin voisi jo lopettaa. Ihan pelkkää mainostamista ja turhaakin turhempaa mitä tänään mulla oli päällä tai mikä vartalosuihke tällä viikolla on lemppari… Tack och adjöö!

    1. Mistä muusta olen mahtanut ennenkään kirjoittaa kun asuista ja kosmetiikasta??! 😀 Kysynpähän vaan…. Kommentissasi ei siis ollut mitään konkreettista ehdotustakaan, mikä sitten voisi olla tätä "hyvää sisältöä". Hmmm.. Tack och adjöö tillbaks! 😉

  2. Itse käyn enää kerran viikossa tarkistamassa tuleeko tänne uutta juttua ja käynnit taitaa vain harventua…

    1. Jebajeee.. tänään itseasiassa ajattelin kirjoittaa tänne. En kuitenkaan halua blogistani tulevan itselleni stressava asia, eli kuten aiemminkin olen sanonut, kirjoitan fiiliksen mukaan kun siltä tuntuuu ja aikaa riittää. Tietääkseni ei ole mitään kirjattua sääntöä kuinka usein bloggaajan tulisi postailla.. ;/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.