Hellohellohellohello

Oon potenut muutaman päivän ihan sikkeä flunssaa ja toissapäivänä nousi kuume vielä kaiken kukkuraksi. Eli eilen kotiin töistä mars, vaikka yritin tunnollisena sinnitellä päätteen edessä, töissä kun kuitenkin on paljon kivempi könöttää vaikka nyt sitten sairaana kun yksin kotona. Itse kun olen aina se kuka paasaa muita lähtemään sairaana pois töistä. Aivan kamalaa kun saa olla niistämässä about 3 minuutin välein, arghh! 
No sitten viimenäkemän on ehtinyt kertyä aikamoinen pläjäys instakuviakin jaettavaksi.. 😀

Olen pohtinut blogin kanssa eestaas, joko sulkea kokonaan tai
kirjoitella silloin tällöin kuulumisia. Olen päätynyt kirjoittamaan
tänne silloin kun siltä tuntuu ja näin on nyt sitten näreet! 
En koe,
että mulla olisi varsinaisesti syytä pyydellä keneltäkään anteeksi sitä,
että kirjoittelu toisinaan jää vähemmälle, koska bloggaajia on
erilaisia eikä kaikilla välttämättä ole aikaa ja mahdollisuutta pitää
yllä blogia päivittäin tai hyvin säännöllisesti töiden, koiran hoidon ja
muun elämän ohella. Sellaista se nyt vain joskus on! (Eikä kyllä
tosiaan sillä että elämässäni olisi todellakaan tapahtunut mitään
vähänkään kiinnostavaa tässä lähiaikoina :D)
Tiedän kuitenkin, että monet teistä ovat kovin turhautuneita kurkkimaan tasaisin väliajoin, että onko tänne tullut mitään uutta. Siihen voin vinkata esimerkiksi blogin Facebook-sivua, jolloin on mahdollista nähdä että milloin niitä postauksia tänne tupsahtaa!
Mua on syksyn mittaan stressanut pari asiaa ihan mielettömästi ja oonkin välillä ollut ihan tosissaan  raivon ja hermoromahduksen partaalla. Siksi olen raivannut kaiken mahdollisen vähänkin ”stressiä aiheuttavat” ja ylimääräistä aikaa vievät asiat pois. Nyt loppuvuodesta, kun hommat on hoidettu pois alta, on taas aikaa keskittyä kivoihin asioihin. Viimeaikoina olen muunmuassa haaveillut seuraavasta lomamatkasta, jonka ajankohta tosin vielä on epäselvä 🙂 Haluan rusketuksen pintaan!

Ostin alkusyksystä Stockan lahjakortilla Acnen pipon kun en keksinyt mitään mihin olisin lahjakortin käyttänyt.. Toisaalta olisi varmasti saanut senkin käytettyä aika sukkelaan kosmetiikka ja hiusosastolla! ;D

Pipareitakin tuli pari viikkoa sitten leivottua.. Ostin Ikeasta piparkakkumuotit, koska en semmoisia ennestään omistanut.. Ikean valikoimista ei tosin löytynyt ns. normaaleja muotteja, vaan tuommoinen setti sisältäen etanan, siilin, hirven… Onneksi sillä muodolla nyt ei ole niin kovin väliä 😀

Meillä töissä on niin pahaa automaattikahvia, että musta on lähikuukausina tullut tee-ihminen! Sen mustikkamuffinssiteen jälkeen ostin testiin nyt tätä Strawberry Cupcakea ja jotain valkoista teetä makuna granaattiomena. Tykkään molemmista hurjasti! Onko joku teistä maistanut näitä Liptonin uutuuksia?

Hahha, työkaveri oli järjestänyt eilen jäynän lomalle jäädessään ja liimannut mun ja muidenkin työkavereiden näyttöihin tommoisen lapun. Menin aamulla aivan jäihin, että ”enkö mä sammuttanutkaan illalla tätä konetta, apua??!”

Asiasta toiseen… En voi uskoa vieläkään todeksi, että jouluun on alle viikko, mutta jos uskoo tuota maisemaa ulkona, niin joulusta ei ole kyllä tietoakaan! En kyllä muista kertakaikkiaan yhtään mustaa joulua 26-vuotisen elämäni aikana, mutta kohta alkaa totisesti näyttämään siltä, että kerta se on ensimmäinen. Tosin olen suurimman osan elämästäni viettänyt joulut Jyväskylässä, jossa lunta useimmiten on huimasti enemmän kun täällä Etelässä.
Mutta, mitäs olette toivoneet joululahjaksi? Me sovittiin Tompan kanssa, ettei osteta toisillemme lahjoja, joten täällä huushollissa ei ilmeisesti tänä jouluna kovin lahjoja nähdä. Tosin, maksoin toissapäivänä itseni kipeeksi erikoislääkärin käynnistä Mehiläisessä, kun työterveydestä ei voitu hoitoa tarjota joten chi ChinGGGG 250e kankkulan kaivoon 😀

4 vastausta artikkeliin “Hellohellohellohello”

  1. Ei kannata kipeenä kyllä töissä olla, varsinkaan toimistoissa. On tosi ärsyttävää kun työkaverit on kipeenä töissä ja tartuttaa kaikki muutkin 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.