UGG Australia Mini Bailey Button in flamingo pink, LOVE!

Mun on aivan pakko jakaa teidän kanssa jotain niiiin suloista, mitä löysin netistä aiemmin syksyllä Mytheresaa tylsyyksissäni selatessa… Nimittäin flamingon pinkit bailey button-Uggsit! Ihastuin näihin kertakaikkiaan niin täysillä, että vietin varmaan pari tuntia etsiskellen netistä juuri tätä sävyä, joka sitten tietty oli kaikkialta loppu. VOI ITKU!! Mun tuuriani.. Mutta näin sitä käy kun ihastuu johonkin, joka sitten ilmeisesti on jo ikivanhaa mallistoa 😀

Mytheresassa oli melkein samaa sävyä vastaavanlaiset, mutta niistäkään ei enää pieniä kokoja ollut olemassa. Mielessä kummittelee edelleenkin uusien Uggsien hankkiminen kunhan vain tulisi ne pienet pakkaset, että pääsisi kunnolla Uggseja käyttämään!

Eivätkö ole söpöt?! Olisivat aikamoiset väripilkut tähän harmaaseen ”talveen” 😉
Ehkä nämä tulevat joskus tulevaisuudessa vielä uudelleen tuotantoon, pidetään peukkuja!

7 vastausta artikkeliin “UGG Australia Mini Bailey Button in flamingo pink, LOVE!”

  1. Noi on kyllä söpöt, mutta mua naurattaa kun mun 7-vuotias pikkusisko sai samanlaiset joululahjaks 😀 tosin niissä pohjat oli siniset, vähän enemmän väriä vielä 😀

  2. Näitä oli viking linen grace laivalla viikko sitten kun kävin..supersöpöt livenä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.