Nellyn jouluale VIP-koodi!

Onko kukaan teistä jo odotellut joulu-aleja alkaviksi?! Voi olla, että itse erehdyn mökkijouluna selailemaan ajankulukseni netin alkaneita alennuksia. Tästä syystä ajattelin vinkata teille alekoodista, jolla pääsette kurkkimaan Nelly.comin joulualennuksia jo ennakkoon jo nyt ennen virallista alemyyntiä!

Omat lempparipoimintani..

Muutama väripilkku ja musta ”aina tyylikäs” alepoiminta 🙂
Alea pääset siis jo nyt selaamaan koodilla XMASVIP ennakkoon, ennenkö ale aukeaa virallisesti. Eli toisinsanoen poimimaan parhaat päältä, ennenkö massaryntäys suuntaa aleshoppailemaan joulupyhien jälkeen! ;D Aleen pääset siis tästä.

Jossen ehdi enää tänään illalla palailla, niin toivotan teille kaikille oikein ihanaa ja rauhaisaa joulua!!

2 vastausta artikkeliin “Nellyn jouluale VIP-koodi!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.