Uusinta: Joululahjat 2010 videolla :D

Hyvää joulua!! Kotiuduttiin eilen illalla maalta joulun vietosta ja pyhät alkavat kohta olla takanapäin. Paitsi, että kohta tuleekin uusi vuosi ja elän muutenkin sunnuntaissa, vaikka huomenna on perjantai…ja päivän työpanoksen jälkeen taas viikonloppu! Tässähän menee itse jos kukin pyörälle päästään näiden pyhien kanssa 😉
Itse en ole kyllä koskaan ollut kovin jouluihminen. Kurjaa pilata joulutunnelma, mutta olen aina vihannut jouluruokaa, lahjojen etsiminen tuottaa aina ylimääräistä stressiä ja rytmihäiriöitä, itse Joulun järjestämiseen näkee hurjan vaivan ja aikaa, kunnes se kaikki onkin jo ohi kun lahjat on revitty auki ja ruoat syöty. Ylimääräiset vapaapäivät tulevat kyllä totisesti tervetulleina, mutta pidemmän päälle alkaa tylsyttää kotona kuhnaaminen, kun mikään ei ole auki! Kävin juuri hiki hatussa hamstraamassa kaupasta ruokaa, kun luulin että lähikauppa sulkee klo13. Kuulin sitten sattumalta kassalla, että kauppa onkin klo 16 saakka auki, jessjess.

Taisin höpöttää jo monta vuotta sitten, etten vietä enää seuraavaa joulua Suomessa, mutta tässä sitä edelleen ollaan.. Tällä hetkellä taas kerran semmoinen olo, että olisi kiva viettää joulun pyhiä ensi vuonna jossain, missä koko joulun olemassaolon voisi vaikka kokonaan unohtaa esimerkiksi uimisen ja auringonoton lomassa (palmun alla). Kuulostaisiko kivalta? Musta ainakin!!

Muistin tänään muuten 3 vuoden takaisen joululahjavideon, jota toivottiin muistaakseni uusintana viime ja toissajoulunakin. Sain kaivettua tuon superupean videon youtuben piilotettujen videoiden syövereistä ja päätin nyt joulun kunniaksi pistää sen taas jakoon, kunnes alkaa taas nolottaa 😀 Enjoy!!

2 vastausta artikkeliin “Uusinta: Joululahjat 2010 videolla :D”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.