”Breakfast at Tiffany’s”: Poimintaa unelmakoru-valikoimasta

Selailin eilen Tiffany’sin koruvalikoimaa ja jos budjetti olisi ääretön, ette tiedä kuinka kovasti haluaisin panostaa rosekultaiseen korusettiin! Ja nimenomaan rosekultaisena. Ei kullattuna tai metallisena. Aiemminhan tänä vuonna haaveilin täällä (linkki postaukseen) siitä Cartierin LOVE-braceletistä, joka olisi aivan täydellinen yhdistettynä yhteen (tai pariin, öhömm) Tiffany & Co:n rannerenkaaseen. Tai korviksiin. Tai kaulakoruun.

Tähän keräsin omaan silmään osuneita kivoja rannekoruja, vaikka niitä kivoja löytyy tosiaan 
muitakin vaikka millä mitalla..

Näistä korvanapeista ottaisin mitkä vain, tai siis mielellään KAIKKI! Nuo oikealla alhaalla olevat ovat Tiffany’sin ns. ”halpisvalikoimaa” hopeana ja nettisivuilla 125 dollarin hintaiset (samaa settiä ylemmässä kuvassa pari hopeista rannekorua). Tai nyt puhutaan ns. ”affordable” hinnoista, joihin perusturrellakin voi olla varaa 🙂 Kun taas sitten aidot rosekultaiset sydännapit timantein niiden yläpuolella kustansivat muistaakseni lähes parituhatta dollaria..

Muistin tosiaan tällä viikolla nämä Tiffany’sin napit kun laitoin joulun kunniaksi töihin pitkästä aikaa ”juhlan kunniaksi :D” Guccin sydämiset korvanapit ja kaulakorun ja alettiin sitten työkaverin kanssa keskustella niistä ja näistä Tiffanys’in.

Vasemmalla kulmassa rosen väriset napit ovat jotain erityistä RUBEDO-metallisekoitetta, josta en ollut ennen kuullutkaan. Hinta huitelee lähes aidon rosekullan hinnoissa, joten jostain laadukkaasta materiaalista on oltava kyse. Tuli mieleen, että mun Marc by Marc Jacobsin sydänkorvanapit on köyhän naisen versiot noista, tajusin vasta nyt 😀

Ja tässä muutama näistä klassisista ”Please return to Tiffany & Co”-kaulariipuksista. 
Näistä ottaisin luonnolisesti myös mielellään tuon kahden sydämen rosekultaisen riipuksen
(oikealla) 😉 Ehkä jonain päivänä, heh..
Oletteko koskaan käyneet ihailemassa Tiffany’sin koruja paikan päällä tai netissä?! 🙂
kuvat Tiffany.com

Yksi vastaus artikkeliin “”Breakfast at Tiffany’s”: Poimintaa unelmakoru-valikoimasta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.