Myynniss: Rosekultainen Michael Kors Lexington watch

Heippa! Laitoin juuri Huutikseen myyntiin yhden kelloistani, nimittäin rosekultaisen Korsin Lexington watchin. Myyn kellon pois siksi, etten ole lähiaikoina käyttänyt pääasiassa kun kahta kelloa, joten turha jättää ylimääräisiä nurkkiin lojumaan, vaikka näin kauniista kellosta onkin kurja luopua 🙂
Kello on tilattu muinoin Shopbopista, eikä käyttökertoja sille ole vielä kertynyt yhtään. Hihna on alkuperäismitassaan ja sen voi kellosepällä pienennyttää omalle ranteelle sopivaksi muutamalla eurolla. Toimiva patterikin vielä löytyy. Kello on maksanut postikuluineen+tulleineen noin 225 euroa ja on siis täysin uusi. Eli nyt kellohullut hollille!

Kello löytyy Huuto.netistä täältä ja kauppa on auki 2.1.2014 saakka! Ilmoitukseen tästä!

2 vastausta artikkeliin “Myynniss: Rosekultainen Michael Kors Lexington watch”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.