We’ve got a baby girrrrl!

Jeejee, meidän perheessä on uusi tulokas. Nimittäin pieni 11-viikkoinen ruskea, vihreäsilmäinen toyvillakoiran pentu ja hänen nimensä on Maui (baby). Ensin nimi oli Leona, sitten Fiona kunnes se iski; Maui Baby! Jo vuosikausia olen ollut sitä mieltä, että Bixulle on saatava kaveri. Pieni sisko tai veli, jonka kanssa voi retuutella leluja, haistella, välillä murista ja välillä vaikka vähän lipsaista kuonoa.
Maui tuli meille parisen viikkoa sitten ja Bixulla oli alkuun hieman totuttelua tulokkaaseen. Aluksi ehdin jo miettiä, että tuleeko tästä yhtään mitään kun Bixu ei ole aivan kamalasti ollut muiden koirien kanssa tekemisissä, tai kovin pitkiä aikoja kerrallaan. Varsinkin kun pennut pomppivat minne sattuu päin naamaa varoituksista huolimatta.

Muutamien päivien jälkeen pientä leikkiä oli jo havaittavissa ja olihan Bixu kovin kiinnostunut pienestä jo alusta asti, varmasti kuitenkin sisimmissään pelkäsi pientä riiviötä kun ei oikein osannut arvata mitä seuraavaksi on luvassa tämän energiapampulan toimesta 😀
Nyt pienet leikkivät jo aivan täpöllä ja Maui seuraa Bixua lenkillä aivan hulluna! Välillä yrittää imeä Bixun tissiäkin, hahah! Pari päivää sitten Maui vikisi jotain unissaan ja Bixu meni huolissaan katsomaan mikä pienellä on hätänä.
Kaikki kuvat MB:stä epäonnistuu joko siksi, että sisällä (tai ulkona) on liian vähän valoa tai siksi, että pentu on liian vilkas ja kuva tärähtää juuri h-hetkellä.
Ja edelleen sekoillaan näiden päivien kanssa. Eilen olin maanantaissa, tänään en enää tiedä missä päivässä mennään. Tiistaina ollaan varmaan taas pihalla kun lumiukko, myöskin sen vuoksi ettei uuden vuoden suunnitelmista ole mitään hajua! Eipä näillä keleillä (=vesisateessa) paljoa ilotulitteita räjäytellä. JEPJEP!

4 vastausta artikkeliin “We’ve got a baby girrrrl!”

  1. Oi miten ihana, Maui Baby onkaan. Onpas hankala nimi 😀 hihiiiiiii 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.