D.Brandin untsikkatakki

Mun mustan D.Brandin untuvatakin perään on kyselty monesti ja tuo muutama vuosi sitten ostettu takki on ollut jokaisen sentin arvoinen; lämmin, kestävä ja edelleen ajanmukainen. Tätä Eskimå Jacketiä on ollut myynnissä monet vuodet ja edelleen tykkään kovasti mallista! Hieman sporttisempi malli Canada Goosen rinnalle, esimerkiksi kävelylenkeille talvipakkasilla kun pelkkä juoksutakki ei tarpeeksi lämmitä.
Nuo untuvatakit on monesti mm. Nellystä ollut loppuunmyyty ja tilasin muinoin omani Bubbleroomista, josta löytyi silloin kokoa xs kun muualla ei sitä ollut valikoimissa. Huomasin, että Bubbleroomissa on tällä hetkellä todella kattava valikoima D.Brandin untsikoita ja kokojakin kivasti jäljellä.

Huomasin, että tuo pinkki takki on nyt näköjään hyvässä tarjouksessa! Itse olen taas kuolannut tuota maastonvihreää, löytyisi se xs:skin juuri sopivasti valikoimista, hmmmm 😉
D.Brandin takit löytyvät Bubbleroomista täältä!

Yksi vastaus artikkeliin “D.Brandin untsikkatakki”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.