3 Arkipukeutumisen pelastajaa

Äh, mun pitäisi jaksaa ahertaa tämän blogin ulkoasun kanssa ja askarrella uusi banner, mutta aika ei tunnu koskaan riittävän! (Joku lukija aikaisemmin ehdotti jotain kisaa sen tiimoilta. Kiinnostaisiko se, jos löytäisin kivan palkinnon?) Olen muutenkin laiskistunut vaikka minkä asian suhteen, kuten nyt vaikka pukeutumisen.. Jo yli vuosi sitten karsin päivärutiineista aamusuihkut säästääkseni aikaa, yksinkertaistin työmeikkiä ja nyt olen sitten laiskistunut työpukeutumisen kanssa. 
Pari asiaa, joiden olen huomannut pelastavan jo paljon on panostaa muutamaan asiaan: 

1. Mustaan. Siinä ei voi mennä koskaan metsään. Mustan kanssa käy aina musta 😀 Mustat peruspaidat, kuten poolokauluspaita, t-paita, farkut, neuletakki, jakku, perustopit, parit mustat nahkaiset perussaappaat, ballerinat.. Ja voin vannoa, että aina löytyy helposti yksinkertainen mutta tyylikäs asu töihin. Lisäksi vielä vähällä stressillä. Joskus voi kenties vähän hullutella ja vaihtaa ne mustat farkut tumman denimisiin. Tai punaisiin (ohoh!). Tai piristää asua huivilla, mielellään siis ei mustalla, heheh.

2. Yksinkertaiset, käytännölliset, mutta kauniit korut. Itselläni saman asian ajaa esimerkiksi kultainen rannekello, kultaiset korvanapit, kultainen nimikoru kaulaan ja joku sievä rannekoru (tai pari). Samanlainen perussetti parissa eri metallinsävyssä, niin vaihtelua saa aikaan helposti eikä pääse kyllästymään! Itse olen ajan kuluessa saanut koottua setit hopeisena, kultaisena ja rosekultaisena. Välillä sekoitan rosekultaista ja hopeaa keskenään, tykkään. Ja kun on valittu kivat sirot korut, ei voi ainakaan syyttää sitä kokomustaa asua liiasta tylsyydestä (tai ainakaan ihan niiiiin tylsästä). Ja aina tiedän tarkkaan, että on joku varma setti mitä heittää kiireessä päälle.
3. Pesen, föönaan ja suoristan tukan jo edellisenä iltana valmiiksi välttääkseni hiuskatastrofin aamulla. Yöksi nutturalle ja aamulla tukka on parin minuutin fiksauksella valmis. Ja taas säästettiin aikaa aamusta se 30min, ainakin.

Nykyään musta tuntuu, että olen joka päivä töissä kokomustissa. Musta t-paita, mustat tai tummat farkut ja mustat saappaat nyt vain on niin varma valinta! Ja kun panostaa hyviin, saa nekin kestämään kovaa käyttöä. Alkuvuodesta pitääkin lähteä taas vaatekaupoille etsimään muutamia uusia perusvaatteita.

Mutta apua, tänään on uusi vuosi! Mitä meinasitte tehdä? Valaa tinaa? Ampua raketteja?
Itse heräsin kurkku taaas kipeänä, pelottaa että mulla on taas joku superflunssa. Nenä vuotaa jo varmaan neljättä viikkoa ja joka yö herään joko valuvaan tai sitten tukkoiseen nenään! Ihan maailman raivostuttavinta, enkä ole saanut aikaiseksi varata lääkäriäkään kun on ollut niin kiirus.. No, ehkä ensi vuoden puolella..
Ps. Ja syytän edelleen mun onnettomista kuvista tätä ”talven” valaistusta 😀

3 vastausta artikkeliin “3 Arkipukeutumisen pelastajaa”

  1. En vala tinaa enkä ammu raketteja. Ajattelin vain nauttia poikaystävän ja koiran seurasta ja katsella jonkun hyvän leffan, siinä se. 🙂

  2. Mulla ei oo yhtään mitään suunnitelmia, luultavasti oon vaan kotona. Hain mä kyllä ainekset Paholaisen hilloon, jos jaksais semmosen vääntää. Ruissipsit kylläkin unohtu ostaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.