Tammikuu 4

Uusi vuosi alkoi alkukankeudesta ja väsähtäneestä työpäivästä huolimatta aivan loistavasti. Käytiin torstaina heittämässä Jutan kanssa 7km juoksulenkki raikkaassa pikkupakkasessa ja kyllä kannatti! Olo oli lämpimän suihkun jälkeen illalla kerrassaan loistava. Täytyy vain toivoa, että säät pysyvät lähiaikoina kohtuullisina, millä tarkoitan sitä etten mielelläni ota mitään järkyttäviä loskamyrskyjä tähän alkuvuoteen. Toiveena vain.. Uutisissa vihjailtiin eilen, ettei koko talvena välttämättä saada lunta Etelään ja ruusutkin näyttivät kukkivan jossain päin Helsinkiä. Huhhei ihan oikeasti! Kerta se on ensimmäinen kun tämmöinen tammikuu tulee vastaan.
Loppiainen sekoittaa taas vähän tätä arkipakkaa, mutta salaa toivon sitä, että pääsee ensi viikolla viimeinkin siihen tavalliseen perusarkirytmiin ja saa alkaa aivan sallitusti vihdoinkin odottamaan kevättä! Aika menee supernopeasti, juurihan kesä vasta oli. Hui!

Silloin vuonna kun sai vielä vetää ne vikat mätöt. Vaikka olen aivan samaa mieltä muiden kanssa, ettei varastoon syömisessä ja jouluna luvan kanssa mässäilyssä ole mitään järkeä. Joutuu vain tekemään suuremman työn myöhemmin. Mutta juu, pikkujuttuja 😀

Soul Kitchenin karitsan potka, nam!

Mun piti eilen taas patistaa itseni lenkille, mutta menin Jokereiden pelin ajaksi lukemaan sänkyyn kirjaa ja nukahdin. Siinä se alkuilta sitten menikin 😀 Mutta tänään taas spurtti! Nyt keittiösiivous ja viettämään viikonloppua. Ihanaa, kun saa lepäillä kokonaiset kolme päivää!!!

2 vastausta artikkeliin “Tammikuu 4”

  1. Ihmeellinen talvi on kyllä kieltämättä. Täällä Satakunnassakaan ei ole yhtään lunta, vaan itse asiassa tälläkin hetkellä sataa vettä.. Paljonko lunta olisikaan, jos kaikki tuo sade, mikä on viime aikoina tullut, olisi tullut lumena? 😀

    1. Noniinpä, aikamoiset hanget olisi! 😀 Ehkäpä loppuviikosta alkaa sitä lunta pukkaamaan kun on viimeinkin luvattu niitä pakkasia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.