Harkinnassa aktiivisuusranneke. PolarLoop vs Nike FuelBand?

Siitä taitaa olla jo reilu vuosi kun ensimmäisen kerran kuulin puhuttavan aktiivisuusrannekkeesta, tuolloin kyseessä oli Niken FuelBand ja voi olla, että juurikin Niken versio oli ensimmäinen lajissaan. Mene ja tiedä.. Idea kuulosti jo tuolloin omaan korvaani koukuttavalta, mutten vielä tuolloin raaskinut härveliä pistää tilaukseen. Joulun alla näin kuitenkin tv:ssä mainoksen Polarin vastaavasta tuotteesta, Polar Loopista ja aloin miettiä tämän hankkimista uudelleen. Näköjään Ylekin on uutisoinut aktiivisuusrannekkeista joulun alla.
Googlettelin käyttökokemuksia Polarin tuotteesta ja löysin mm. tämän kirjoituksen. Aktiivisuusrannekehan toimii ns. ”edistyneenä askelmittareina”, jotka mittaa päivän aikana ajan jota käytät liikkumiseen, istumiseen jne..
Polarin sivuilta lainattua PolarLoopista:

Seuraa aktiivisuuttasi
Nouse portaat. Ratsasta aalloilla. Hyppää aidan yli. Päätä itse, mikä saa sinut liikkeelle.

Polar Loop seuraa kaikkia päivän aikana tekemiäsi päätöksiä, ja kertoo niistä saamasi hyödyt. Se myös ilmoittaa, kun olet ollut paikallasi liian kauan. 

 
Saavuta päivittäinen tavoitteesi 
Tarkista rannekkeestasi tai matkapuhelimestasi*, kuinka lähellä olet päivittäisen, hyvän olon varmistavan tavoitteesi saavuttamista.

Älykäs Aktiivisuusopas antaa neuvoja tavoitteen saavuttamiseen. 

Seuraa saavutuksiasi 
Aktiivisen elämäntavan noudattaminen on nyt helpompaa ja hauskempaa kuin koskaan ennen.

Käy Polar Flow -verkkopalvelussa ja katso, miten suuri vaikutus tekemilläsi pienillä valinnoilla ja päivittäisillä rutiineilla voi olla.

Niken FuelBandiä on saatavilla rose gold editioninä, arvatkaa haluaisinko?

Itse juoksen päivittäin sporasta metroon, metrosta bussiin, bussista taas metroon, metrosta bussiin ja sama uudestaan seuraavana päivänä. Aamuisin Ruoholahden metriksen rullaportaat juosten ylös koroilla on sopiva jalkatreeni päivän alkajaisiksi ja välillä mietin, kuinka paljon hyötyliikunnalla kuten hissin välttämisellä tai kävelemällä lounasravintolaan oikein kuluttaa energiaa. Tai vaikkapa sitten shoppailupäivän aikana! 😉 Juuri tähän tarkoitukseen aktiivisuusranneke kiinnostaisi kovasti, juuri kun tuli kirjoiteltua kuinka kovasti tykkään seurailla juuri lenkkeilyäni.

Kävin eilen kysymässä Stockan urheiluosastolta aktiivisuusranneketta ja myyjä kertoi, että heillä ilmeisesti on ollut PolarLoopia myynnissä, mutta saavat tuotetta seuraavan kerran vasta maaliskuussa. Hittolainen! Niken FuelBandia ei Stockmannin valikoimissa ollut sitten ollenkaan.

Niken Jenkki-verkkokaupasta sitä löytyy, muttei kertakaikkiaan mistään Eu-verkkokaupasta ainakaan mitä itse yritin etsiä! PolarLoopia näyttäisi olevan mahdollista tilata tuotteen omilta sivuilta. Onko teillä mitään tietoa mistä näitä saisi ostettua paikan päältä?!

Onko teillä kokemusta aktiivisuusrannekkeista? Oletteko pitäneet tuotteesta?

15 vastausta artikkeliin “Harkinnassa aktiivisuusranneke. PolarLoop vs Nike FuelBand?”

 1. Vielä ei kokemuksia kummastakaan, mutta kaveri on tulossa jenkeistä ja tuo samalla Fuelbandin minulle tullessaan. Noita Polarin loopeja olen nähnyt ainakin pääkaupunkiseudun Prismoissa myytävän ja Niken Fuelbandin voi tilata Niken brittinettikaupasta 🙂

  Innolla odottelen omaa aktiivisuusranneketta saapuvaksi niin pääsee koukuttumaan hyötyliikuntaan 😀

  1. Munkin varmaan täytyy odottaa jenkkireissuun ja ostaa sieltä samalla Fuelband. HArmi ettei brittinettikaupassa ollut tuota rosekultaista :'(

 2. Polarin ranneketta intersport mainostaa ahkerasti, joten itse kävisin sieltä kysymässä. 🙂 itsekin kiinnostuin tosta heti mainoksen nähtyäni ja hankinta on mietinnässä.

 3. Meillä sai toi avokki työnkautta tuommoisen Loopin joululahjaksi ja on ollutjo ahkerassa käytössä! Ostin itse siihen hänelle lahjaksi sitten erillisen bluetooth-sykevyön, joten sykkeet näkyy lenkeillä yms. Koneelle saa kivan ohjelman jossa näkyy myös jos on kova möyrimään öisin 😀 Ainakin näin alkuinnostus-vaiheessa ihan lupaava vekotin!

  1. Hei en olekkaan tuosta Garminista kuullut, kiitos paljon vinkistä! 🙂 Höööh, kurjaa jossei sitä ranneketta saa enää muutetta jälkeenpäin!

 4. Ite sain ton PolarLoopin joululahjaks ja ollu mukana kyllä joka päivä joulun jälkeen tuossa ranteessa. Kiva päivän aikana seurata, että miten alkeleita kertyy ja kalorit palaa. Kaverit itseasiassa luuli tätä ekana vaan hienoks koruks, joten ei näytä millekkään perus sykemittarille ja ihan muodikas kellokin siis. Todellakin ''pakottaa'' liikkumaan aina vähän enemmän ja varsinki just valitsemaan rappuset esim. hissin sijasta. Itseäni houkuttelis ostaa kanssa vie se sykevyö, niin sais sitten vielä tarkempaa tietoo sitten esim. lenkeiltä ja sais sen salireeniinki mukaan. Plussaa viel, että Iphoneen saa sen appsin, johon ranneketta voi aina synkronoida päivän aikana ja kattoo tarkempaa tietoo sitä kautta. 🙂 Todella tyytyväinen oon kyllä ollu tähän joululahjaan.

  1. Voin kuvitella että tuo varmasti pakottaa liikkumaan ja motivoi siihen omaan tavoitteeseen! Ei vitsi haluan myös hankkia tuon!! 🙂 Kiitos kun jaoit kokemuksesi!

 5. Moi – tein aikamoista vertailua ennenkuin päädyin Polar Loopiin. Paras, koska se näyttää oikeasti päivän liikuntatavoitteen. Hurjaa on huomata kuinka paljon sitä oikeastaan istuukaan päivässä. Puhelimessa on myös sovellus, josta saa tarkempaa näkymää ja myös ohjeistusta jos haluaa vinkkejä miten saa päivän aktiivisuus tavoitteen täyteen (esim. vielä jäljellä kävelyä 1/2h tai sitten voit vaikka juostakin ja sit aika on tietty lyhyempi….tai tulee sieltä ihan hauskoja vertailukohtia esim tiskaamalla 3h saat aktiivisuuden täyteen tai tanssimalla jne jne) Kalorit ja niiden tarkkuus on tosi hyvä ja tarkat. Nikellä ei tätä kaikkea ole näin hyvin tai tarkasti. Tää on kyl koukuttava ja hyvä. Musta taas toi rannekkeen sopivan kokoiseksi tuunaaminen on hyvä juttu, kun sovitin Nikeä niin se taas hölsky. Jawbonessa taas ei ole minkäänlaita näyttöä eikä sitäkään saa kunnolla räätälöotyä omaan ranteeseen. Polar Loopia saatavilla Intersportissa ja loppuunmyytyjen tilalle tulossa vissiin lisää. Samoin Gigantti ja Prismoissakin on näyttänyt olevan. Tai sitten suoraan Polarin omasta nettikaupasta. Hintakin edullisempi kuin Niken eli alle 90 EUR!
  Olen supertyytyväinen ja tosi paljon aktivoitunut liikkumaan, joten en voi muuta kuin suositella ihan ykkösvaihtoehdoks POLAR LOOP. Onhan se kaikenlisäks vielä suomalaisen osaamisen tuotos – hyvä Suomi 🙂

 6. Mulla on FitBit Flex. Erittäin varteenotettava vaihtoehto, jos haluaa synkata useamman terveys appsin kanssa. Synkkaa esim. MyFitnessPalin ja RunKeeperin kanssa. Latauksen kanssa on vaan harmillista kyllä ollut vähän ongelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.