Guess in rose gold

Siivoilin ennen joulua hyllyjä ja löysin onnekseni Fashionstoren lahjakortin, jonka olin jossain käsittämättömässä epähuomiossa sysännyt joidenkin papereiden väliin. Joku aika sitten tuli tosiaan höpöteltyä teille Tiffany’sin ruusukultaisista ihanuuksista ja nyt löysin myös Fashionstoren valikoimista ruusukultaisia koruja! Pari vuotta sitten yritin aivan epätoivoisesti etsiä ruusukultaisia koruja, mutta nyt lähiaikoina niitä on alkanut löytyä vaikka millä mitalla. 
Kävin ennen joulua Snö of Swedenin ystävämyynneillä Lauttasaaressa ja sieltäkin löytyi jo melkoisen kivasti ruusukultaisia koruja. Onhan ne pari kokonaista korusettiä ruusukultaisena jo saatu koottua vaikka aluksi melko mahdottomalta tehtävältä vaikuttikin 😉

Pistin kuitenkin Fashionstorelta tilaukseen ruusukultaisen vörisen ranneketjun, joka pitäisi muistaa noutaa postistakin tällä viikolla. Samaa settiä löytyi myös tuo kaulakoru, joka on samaista suosittua Guessin korumallistoa. Kaulakoru löytyy täältä ja ranneketju täältä!

Ainiin ja tuota kaulakorua löytyy näköjään myös kultaisena ja hopeana täältä! Joskus
muutama vuosi sitten etsin tuota itse netistä ja totesin silloin täysin loppuunmyydyksi, joten
vinkkinä mikäli joku sattuu sitä etsimään 🙂

Löytyykö teistä ketään yhtä kovaa rose gold-hullua vai onko vika vain minussa!? 😀 

2 vastausta artikkeliin “Guess in rose gold”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.