Sporttailua

Heiheihei! Olipas mukava loppiais-viikonloppu! Lauantaina kävin juoksemassa (vai oliko se perjantai), sunnuntaina ja eilen taas Mäkelänrinteellä uimassa. En muistakkaan milloin olisin edellisen kerran käynyt uimahallissa, varmaankin vuosia sitten Jyväskylässä. En edes omistanut edes uimapukua joten tuli eteen ostoskeikka sen suhteen. Oli kyllä niin mukavaa uida pitkästä aikaa matkaa, sunnuntaina tuli polskittua kilometri ja eilen sitten vajaat puolitoista. Uimasta suoraan ystävän synttäreille syömään ja kieltämättä uiminen saa kyllä nälänkin kohtuullisesti tulemaan 🙂 
Pakko myöntää ettei Mäkelänrinteen uimahalli vedä kyllä lähellekkään vertoja Jyväskylän omalle Aalto Alvarille ja olin kieltämättä vähän pettynyt kun on tottunut lapsesta asti polskuttamaan menemään siellä porealtaissa, mäessä ja aaltoaltaassa. Tuolla poreallas oli niin tupaten täynnä kakaroita että niistä parista hassuista porepaikoista sai vain unelmoida, mutta kyllä pitkän matkan allas ajoi silti asiansa (tuli myös käytyä muutaman kerran hyppäämässä ja jonotettua juurikin siellä pikkulasten kanssa :D). Höyrysauna ansaitsee myös ison plussan ja pakko myöntää, että taisin taas jäädä vähän koukkuun tähän uimiseen.. Kai sitä on käytävä ostamassa joku kertakortti lähiaikoina. Nyt kyllä ärsyttää ettei ole enää opiskelija kun ei enää saa alennusta mm. juuri uimahalleista sun muista!!

Testissä uusi raejuusto. En kyllä huomannut maussa oikeastaan mitään eroa
siihen tavalliseen 2%-raejuustoon. Kenties ehkä juuri aavistuksen verran pehmeämpi 😀

Ennen uintia hurautin ”sporttismoothiet”, että jaksaa uida 😉

 Eli:
Mustaviinimarjoja pussillinen
1 maitorahka
maitoa
1 banaani
kaurahiutaleita, maun mukaan
pellavansiemeniä
Ja johan on hyvää vatsalle, luustolle ja jaksaa liikkua! 🙂
Kivaa maanan..eikun tiistaita!

6 vastausta artikkeliin “Sporttailua”

  1. Hei olis kiva kuulla sun urasuunnitelmista ja koulumietteistä, itsekin olen rahoitusalalla ja uudelleen/lisäkouluttautuminem on mielessä ja vertaistki ei tosiaan olis pahitteeksi!:> ihana blogi btw!olen lukenut jo pitkään. t. Kip

    1. Jooo voin jossain välissä niistä turista! Mitään kummempia urasuunnitelmia ei lähiaikoina kyllä ole, mutta kouluttautumiseen liittyvää kylläkin 🙂 Kunhan ensin saa lähetettyä hakupaperit sun muut, niin kerron niistä enemmän 😀 Ja kiitos <3

  2. Pitäisi varmaan itsekin joskus uskaltautua uimaan, kun edellisestä uimahallikerrasta on aikaa ehkä 10 vuotta. Ja joo, olen huomannut myös miten kallista kaikki on, kun ei enää saa opiskelija-alennusta. 😀

  3. Nyt oli pakko tilata sport blenderi josta voi ottaa mukin mukaan, tuo vanha kaapissa on niin vaivalloinen puhdistaa mutta tämä kuulemma käytännöllisempi.. saa nähdä jääkö kaappiin sekin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.