Aamukriiseilyä ja lomahaaveita

Pistin tänään herätyskellon soimaan 10min aikaisemmin, että ehtisin ajan kanssa postailla tänä aamuna. Eilen iski aivan järkky paniikkikiire kun jäin junnaamaan koneelle ja heitin loppujen lopuksi päälle aivan sattumanvaraiset vaatteet. Tiedättekö silloin kun on loppupäivän semmoinen tosi ahdistava ja ei-itsevarma olo, kun on huonot vaatteet päällä? 😀

Vihaan yli kaiken sitä, että täytyy pitää aamuisin kiirettä ja täytyisi ilmeisesti alkaa taas heräämään 2h ennen töihin lähtöä. Nyt kun olen supistanut siihen 1,5 tuntiin, heh. Lisäksi mulla on kamala aamu-masis kun Huomenta Suomi on ollut taas aivan ikuisuuden lomalla!! (Ja sitäpaitsi Lauri Karhuvaara lopetti!!) Onneksi eilen sentään alkoi Ylen Aamu-tv, niin kuulee sivukorvalla uutiset.

Ajattelin eilen kuvailla meikkipostausta pitkästä aikaa, mutta ei kerrassaan mitään järkeä kun ulkona on niin pimeää ettei kuvista saa sunnilleen edes selvää! Onneksi päivä nyt on sentään lähtenyt pikkuhiljaa pitenemään. Tai siis ihan kuin se muka missään näkyisi vielä.. Pikkuhiljaa.
Ainiin! Ajattelin nyt lähiviikkoina pistää vihdoin teidän antamien vinkkien perusteella tilaukseen sen Olympuksen minijärkkärin (PEN Lite E-PL5). Sain aivan loistavia neuvoja teiltä noiden kameroiden suhteen ja siitä miljoonat kiitokset! <3 Uusi kamera tuo varmasti potkua myös tähän blogikuvaamiseen ja jaksan napsia muutakin kuin näitä iPhone-kuvia, jotka jostain syystä vielä latautuvat nykyään puhelimesta bloggerin appsiin aivan kamalan laatuisina, huoh.

Mutta mikä myös syynä kameran hankintaan on se, että meillä on parhaan ystävän kanssa suunnitteilla talvilomareissu maaliskuussa! Odotan sitä kuin kuuta nousevaa ja olen jo päässäni miettinyt pientä ostoslistaakin reissulle. Jenkkeihin päin suunnataan aluksi ja vitsailin miehelle yksi päivä, että yllättäen vuoden ensimmäinen Jenkkimatka luvassa. 
Valelehtelematta viimeisten kymmenen vuoden aikana olen käynyt Jenkeissä vähintään kerran vuodessa. Viime vuonna kahdesti ja noita vakkarituliaisia, kuten VS:n tuoksuja, alushousuja, Crestin tahnoja ja muuta kamaa mitä yleensä sieltä kannan mukana, on kaapit nykyään niin täynnä, ettei niitä kyllä hetkeen tarvitse ostaa tuliaisiksi. Niin huisi matka luvassa, ettei ihan huonolla kameralla parane lähteä reissailemaan 😉 Siitä kuitenkin myöhemmin lisää! (Enää vajaa 2kk lähtöön!!)

Ainiin ja ps. Nellyn alea on täydennetty ja koodilla SALE10 saa -10% lisäalennuksen kassalla aletuotteista! Kannattaa kurkkailla, ale löytyy siis täältä!
Pian mulla on taas kamala paniikkikiire, joten nyt moikat 🙂

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892302)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

10 vastausta artikkeliin “Aamukriiseilyä ja lomahaaveita”

 1. Mäkin odotan Huomenta Suomen alkamista ja oon löytäny ärsyttävän aamu-tv:n tilalle Gomorron Sverigen Fem:iltä. Pääsee samalla treenaamaan ruosteessa olevaa ruotsia, suosittelen kyllä! 😀

  1. Hei voi vitsi, en ole hoksannutkaan että muilta kanavilta voisi tulla aamuohjelmaa! Kiitos tästä vinkistä, täytyy ehdottomasti kokeilla joku aamu! 😀

 2. Tää on ihan kun mun kirjottama 😀 Oon ihan samaa mieltä tosta heräämisestä, tiedän ton ällöttävän tunteen kun vaatevalinnat/naamavalinta (:D) on menny aamulla ihan pieleen kiireen takia JA oon ihan rikki kans Huomenta Suomesta, sekä varsinkin siitä, et Lauri ei oo enää siellä OMG 😀

  Ja kuvaaminen täällä Suomessa on näin pimeeaikaan kyllä suoraansanoen perseestä! BUU!

  Jenkkireissu kuulostaa hyvältä!! Sä kyl aina matkustelet kaikkiin ihaniin paikkoihin 🙂

  1. Eikä, samis! 😀 Lauri siirtyi Studio 55, että ehkä täytyy alkaa heräilemään aikaisemmin että voi katsoa sitä hahaha 😀 Keitäköhän Huomenta suomeen jää!?

 3. Lucky you! Ei enää pitkää aikaa reissuun. 🙂 Me tultiin matkalta sunnuntaina ja kyllä suoraan sanottuna masensi tulla takaisin! 😀 Pitää varmaan keksiä jostain lisää töitä, että pääsee takas lämpöön.

  Ainiin, jos ei omasta takaa löydy liikaa bikineitä, niin blogissani on meneillään bikiniarvonta! 😉

 4. Oon niin kateellinen tosta jenkkeihin lähdöstä! Itellä ollu haaveena pidemmän aikaa mutta vielä ei oo rahaa löytyny kyseisee reissuun..:) Ja toinen mistä oon kateellinen niin toi vuittonin huivi! Oon sitä ny muutaman kerran käynyt kattelemassa jo sovittelemassa, mutta vieläkään en ole raaskinut ostaa..:) Onko huivi oikeasti hintansa arvoinen? Onko sinulla huivi edelleen hyvässä kunnossa, kun joiltain bloggareilta olen kuullut että laadussa on eroavaisuuksia.

  1. Omat huivit on kyllä säilyneet tosi hyvin, ehkä lankoja on alkanut rispaantua noista reunoista, se harmittaa.. Mutta ei ole sitä nukkaantumista tullut mulla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.