Silk ’n BodyTan: Suihkurusketus kotona!

Sain joku aika sitten blogini kautta testiin Silk’n BodyTan-suihkurusketussetin, jonka avulla on mahdollista (uskokaa tai älkää) loihtia suihkurusketus kotona! Ette usko kuinka innoissani minä, maailman rusketushulluin ihminen olin kun kiikutin tätä pakettia postista kotiin! 
Tuote lupaa siis luonnollisen ja kestävän rusketuksen ilman haitalliselle auringon säteilylle altistumista ja toki ilman tallustelua rusketussalonkiin 😉
Paketti sisältää suihkutuskoneen, kattavat ohjeet, puhdistuspullon ja kaksi pulloa rusketusainetta, joka yhdessä ilmasuihkuttimen (airbrush, mikä se on suomeksi?! :D) kanssa sekoittaa aineen hienojakoiseksi ja tasaisesti iholle levittyväksi. Ja tämä ei tosissaan ainakaan tahmaa. Vaikka olenkin fanaattinen auringonpalvoja, en kuitenkaan ole koskaan tullut käyneeksi suihkurusketuksessa ja tuntuuhan se ainakin tämän perusteella huimasti siistimmältä puuhalta kun itseruskettavien kanssa lotraaminen.
1. Saat itse päättää kuinka intensiivisen värin haluat, eli kuinka vahvana sekoitteen suihkutat iholle
Esimerkiksi jaloille ja käsille suositeltiin kovempaa painallusta, kun taas esimerkiksi kasvoille ”pienempää suihkua”, jottei ainetta tule liikaa kerralla
2. Ei enää ongelmaa värjäytyneiden käsien (tai kynnenalusten) kanssa
3. Tasainen rusketus, koska hienojakoinen sekoite levittyy suihkuna tasaisesti iholle

Itse koin tuotteen oikein mieluisana! Suihkurusketuspaikkana toimi eteinen/puoliksi kylppäri, jonka lattialle levitin pyyhkeen ja panin töpinäksi. Mukana tuli kattavat ohjeet mitä tulee otta huomioon mahdollisimman parhaan tuloksen saamiseksi, kuten ihoa ei tulisi muistaakseni 12 tuntiin rasvata ennen rusketusta, eikä samana päivänä käydä suihkussa rusketuksen jälkeen. Rusketuksen muodostumisessa iholla kestää muutama tunti, jonka jälkeen tulos alkaa näkyä. 
Kuten kerroin, en ole aikaisemmin käynyt suihkurusketuksessa, mutta tulos oli niin luonnollinen, että kummastelin eräs päivä sitä kuinka Kalifornian rusketus on pysynyt hyvin, heheh. Laitoin toisella rusketuskerralla kerroksia iholle muutaman, enkä saanut aikaan mitään rajoja eikä rusketus kulunut pois jättäen valkoisia länttejä kuten itseruskettavalla on tapana. Eli omasta mielestäni aivan loistava tuote! 
Rusketusainepullot ovat riittäviä ja laskisin, että riittävät ainakin 10:neen tai 15-20 rusketuskertaan (intensiivisyydestä riippuen), joten yhden rusketuksen hinta ei kovin kallis kukkarolle ole laatuun nähden, kun täytt-rusketuspullojen (2 kpl) hinta on 29e Gigantissa. Toki se vaatii ensin investoimaan itse laitteeseen (joka siis sisältää valmiiksi 2 pulloa).
Googlettelin netistä ja huomasin, että ainakin tosiaan Gigantti myy tätä pakettia ja täyttöpulloja. Rusketusseosta löytyy kahta vahvuutta, tuo medium tan jota itse käytin ja sitten deep tan, joka on tarkoitettu vielä syvemmän rusketuksen saamiseksi. Itselläni tuo medium sai todella luonnollisen rusketuksen, saman kun olisi käynyt muutaman kerran solariumissa. Veikkaan että se tummempi toisi enemmän semmoisen ”kaukomatkan rusketuksen” ja aion käydä ostamassa sitä seuraavaksi Gigantista! 
Esimerkiksi tässä on tuotesivu täyttöpulloille Gigantista, jos joku on kiinnostunut tarkemmasta tiedosta. Rusketuslaite taas löytyy täältä Gigantin sivuilta, Googlettamalla en ihan ainakaan heti muita myyntipaikkoja löytänyt 🙂
YouTubesta löytyi myös opastusvideo rusketussessioon, check it out: 

Onko joku teistä jo kenties kuullut tästä laitteesta?!

Blogissa onkin ollut lähiaikoina aikamoista teniikka-turinaa, ensin aktiivisuusranneke ja nyt tämä,
hyviä tuotteita tullut kauppoihin 😉

4 vastausta artikkeliin “Silk ’n BodyTan: Suihkurusketus kotona!”

  1. Videossa kiinnitti huomion ne selässä olevat valkoiset solarium-läikät. 😀 heh.. Muuten kyllä kuulosti tosi hyvältä höhkötykseltä. Voisi pistää miehen suihkutteluhommiin.. Oliko tämä paras koskaan testaamasi itseruskettava vai meneekö joku tän ohi?

    1. Hahah mitääh 😀 Mä en ole pitkiin aikoihin käyttänyt itseruskettavaa kun vain naamalle, mutta siihen ruljanssiin verrattuna oli parempi, toki haluaisin kokeilla sitä tummempaa!! Kasvoille tykkään ehkä enemmän levittää asteittain päivettävää (koska tulos on parempi kun tuossa vaaleammassa sävyssä tätä), mutta kropalla tykkään tosi paljon tuosta tuloksesta taas 🙂 Ja levitystapa ++++++

  2. Ihanaa että jaoit tämän meidän kanssa!! Ja kiitos vielä noin yksityiskohtaisesta selityksestä!:) Täytyy ehdottomasti kokeilla:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.