Liikuntapäiväkirja ja hiusmietteitä

Voi tsiisus kun väsyttääää!!! Kömmin parvelta alas 6:20 niin unenpöppörässä kun olla ja voi, mielessä taisi taas vilahtaa kuinka masentavaa onkaan aina aloittaa viikko alusta pimeään maanantaihin. Onneksi se aina helpottaa jo tiistaina 😀 Vielä masentavampaa oli huomata, ettei Huomenta Suomi ole vieläkään alkanut?! Mäkin haluan noin pitkälle joululomalle! Ehkä viimeistään ensi viikolla.. 
Tällä viikolla eletään jännittäviä aikoja nimittäin mulla on
alkuviikosta kampaaja ja saa nähdä mitä tällä kertaa saan päähäni sen
tiimoilta. Liukuväri on haalistunut jo ajat sitten ja rehellisesti
sanottuna harkitsen nyt niitä vaaleita raitoja (ampukaa mut), vaikka
lupasin jo ainakin kymmenen kertaa olla vaalentamatta tukkaa. No mutta jos omaa tukkaa on jo kasvanut paljon ja tukan kunto kohentunut?
Liukuvärin tiimoilta tuli taas huomattua, että vaikka löydän kuinka
hienoja kuvia netistä tummasta tyvestä ja ihailen ystävien sekä
vieraiden tummia tukkia, en jotenkin kykene sulattamaan itselläni tummaa
tukkaa. En osaa sanoa johtuuko se siitä, että olen tällä hetkellä
poikkeuksellisen kalpea vai mistä, mutta kai se vaalea vain on mun
juttu. 
Reilu vuosi sitten mulla oli vielä käynnissä tuo kasvatusprojekti, jonka tiimoilta sain vain raidoittaa tyveä muutaman kuukauden välein jotta oma väri pikkuhiljaa kasvaisi luonnollisesti esiin eikä hius täysin tuhoutuisi raidoittamisesta. Ja sitten menin vaalentamaan! Kuinka nyt harmittaakaan kun selaa noita vanhoja kuvia..

Nyt on oma tukka kasvanut taas jonkun verran ja saatan aloittaa tuon muinaisen projektin uudelleen.. Miksi ihmismieli saa päähänsä aina ihmeellisiä päähänpistoksia, joita katuu jälkikäteen?! Kai sitä toki voisi stressata suurempiakin asioita tässä maailmassa 🙂
No mutta hiusjutuista viime ja toissaviikon liikuntapäiväkirjaan..

Maanantai 30.12: Väli
Tiistai: 31.12:Väli
Keskiviikko 1.1: Väli
Torstai 2.1:  Juoksu7km / 50min
Perjantai 3.1:Väli
Lauantai 4.1: Juoksu 7,25km / 50min
Sunnuntai 5.1: Uinti 1 km / 30min
Maanantai 6.1: Uinti 1,5km / 45min
Tiistai 7.1:Väli
Keskiviikko 8.1: Uinti 1km / 30min
Torstai 9.1: Juoksu 10km / 1h 3min
Perjantai 10.1:Väli
Lauantai 11.1:Väli
Sunnuntai 12.1: Uinti 2km / 1h
Lasken uintiaikoihin aina vain ns. ”intensiivisen uintiajan”, jonka olen uinut matkaa. Toki muustakin polskimisesta tulee uintiaikaa, mutta en sitä kuntoiluksi näihin listoihin laske 🙂 Viime viikolla tuli siis liikuttua 4 kertaa ja melkein 4h, jee!

ylemmät neljä kuvaa weheartit.com
Eli ihan reippaasti alkanut vuosi 2014 JEE! 
Taidan alkaa listaamaan usemminkin näitä liikuntapäiväkirjoja, tulee nimittäin ainakin liikuttua kun on ”tilivelvollinen” jonnekkin. Täytyy huomenna käydä kokeilemassa pitkästä aikaa juoksua pakkasessa.. Kestääköhän keuhkot 🙂
Mulla on vielä muutaman päivän antibioottikuuri menossa, oon nimittäin kuukauden päivät potenut raivostuttavaa poskiontelontulehdusta ja hain perjantaina tropit tähän työterveydestä. On keuhkotkin köhisseet siihen malliin lähiaikoina, yäkk. Saa nähdä milloin se kunnon influenssa-aalto taas puskee päälle.
Selätetään maanantai!! 🙂

17 vastausta artikkeliin “Liikuntapäiväkirja ja hiusmietteitä”

 1. Itse sain pidettyä vain noin 3 kuukauden välin värjäyksessä. Mutta kyllä tämä "pipokausi" on vaan huono ajankohta alkaa kasvattaa omaa väriä.. minulla ainakin likaantuu niin äkkiä hiukset jos en vaalenna tyveä. Eli 3 viikkoa sitten vaalensin ja nyt on toista kertaa its.ruskettavat kasvoilla, on sen verran vaalea nassu että järkyttää katsoa töissä kunnon valaistuksessa.
  Ehkä kesällä uusi kasvatusprojekti kun aurinko vaalentaa omaa hiusta.

 2. tiesitkö, että weheartit ei oo mitenkään riittävä lähdetieto? vähän sama kuin sanoisit kuvien olevan googlesta 😀

 3. Miekin ihmettelin, kun Huomenta Suomea ei tullut viime vkolla, mut joku sanoi sen loppuneen säästösyistä ilmeisesti kokonaan. :/

  Hienolta näyttää sun liikkumiset ja energiaa uuteen viikkoon! 🙂

 4. Et kai vaan juokse noilla kengillä? Eivät kyllä tue jalkaa mitenkään…

 5. FYI, Maikkarilla oli syksyllä YT:t, joiden lopputuloksena Huomenta Suomi ulkoistettiin (ja 45 min lopetettiin). Tekijäporukka ei taida olla joululomalla vaan etsimässä uutta työpaikkaa…

  1. Ei Huomenta Suomea ole lopetettu, vaan se palaa uudistuneena parin viikon päästä 🙂

 6. Itse oon tässä kasvattanut omaa tukkaa viime toukokuusta lähtien, 3 kertaa laitettu vaaleita raitoja, viimeiset raidat laitettiin elokuussa. Monta monta kertaa tehnyt mieli värjätä tyvi tummaksi tms…mutta onneksi olen pitänyt pääni enkä ole värjännyt. Nyt olen super tyytyväinen kun on omaa tukkaa kasvanut jo sen verran reippaasti ja päässyt värjäys kierteestä eroon:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.