Lancome Teint Miracle-meikkivoide, sattumalta löytynyt lemppari!

Sohvalla datailusta ei tule kyllä kertakaikkiaan mitään kun tuo pikkuriiviö hyökkäilee koko ajan näppiksen päälle. Alkuviikosta Tommi jätti sohvan viereen jakkaralle Facebookin ja facekeskustelun mun kanssa auki kun lähti mua vastaan ruokakauppaan ja huomattiin jälkeenpäin, että Maui Bebe oli kivunnut näppikselle ja käynyt kirjoittamassa mulle jotain epämääräistä (ruokatoiveita kaupasta kenties..?), kunnon datahiiri 🙂
 Ostin muuten joku aika sitten elämäni ensimmäisen meikkivoiteen! (Jossei lasketa jotain Lumenen meikkivoidetta, jonka ostin 8-luokalla kun halusin kokeilla millaista meikkivoiteen levitys on :D) Tai oikeastaan äiti toi laivalta mun ohjeistuksen mukaan, edullisemmin kuin sai. Tiedättekö niitä näytteitä joita tulee lehtien välissä? Bongasin joskus joulun aikoihin jonkun lehden välistä Lancomen Teint Miracle-meikkivoiteen näytteen ja testasin sitä piruttain peittämään ensin tummia silmän alusia. Huomasin kuitenkin, että tuohan on hyvä tuote ja sävykin oli täydellinen, tiedättekö kun useimmiten nuo näytteet on jotain niin oranssia tai tummaa sävyä, ettei niitä tosissaan voi kasvoilleen levittää.

Mulla ei tosiaan mitään sen kummoisempaa kokemusta meikkivoiteista ole,
joskus harvoin olen noita näytejuttuja saattanut testailla. Mun päässä
kummittelee edelleen se teinivuosien kammotus jota joillain näki, eli
täysin oranssia meikkivoidetta kalpealla iholla ja jonka rajan näki
vielä aivan selvästi loppuvan kaulaan. Siitä johtuen en varmaan edes
koskaan jaksanut lähteä meikkivoidetta itselleni etsimään. Toisaalta
mulla ei mitään kummempia iho-ongelmia ole joita haluaisin peittää,
PAITSI talvisin tämä kalmankalpeus! Ennemmin hakee sitä ihon väristä ihoa valkoisen A4-paperiarkin sijaan, hyihyi.

 Tuo meikkivoide lupaa täydellisen tuloksen ja tehostaa ihon luonnollista valoa. Ainakin omasta mielestäni tulos on kyllä täydellinen, mutta tarpeeksi kevyt ettei esimerkiksi peitä pisamia 🙂

Mulla on myös uusi ripsivärilemppari! Nimittäin tuo Estee Lauderin Sumptuous Extreme-tuuheuttava ripsiväri, jonka sain muistaakseni LivBoxin mukana joskus viime kesänä/syksynä. Ihanaa vaihtelua Sensaille kun ei tarvitse pestä pois meikkejä montaa minuuttia lämpimän veden alla ;D Tuon Estee Lauderin Idealist-seerumin sain joskus kaupanpäälliseksi EL:n pisteeltä Stockalta ja kyseessä on heleyttäjä, jota voi sotkea esimerkiksi meikkivoiteen tai kosteusvoiteen sekaan. Itse olen levittänyt tuota nyt meikkivoiteen sekaan, ihana tuote!

Siinä paha missä mainitaan, ”oranssi iho” siis. Olen huomannut, että tuo Olympus PEN PL-5 vetää helposti ihon kellertäväksi keinovalossa. Ovatko muut huomanneet samaa? Milläköhän asetuksilla sirä saisi minimoitua?
Onko teissä Teint Miraclen faneja?! 🙂

6 vastausta artikkeliin “Lancome Teint Miracle-meikkivoide, sattumalta löytynyt lemppari!”

  1. Tuo sumptuous extreme ripsari on omien kokeilujen perusteella ehdottomasti kaikkien aikojen paras, aivan ylivoimaisesti!! Ei karise, ei paakkuja ja tekee ripsistä niin erotellut ja upeat, että kaikki kyselee onko ripset omat kun ne on niin pitkät ja tuuheat ja vaikka mitä.. 🙂 Tämän parempaa en oo löytäny. Vielä silloinkin kun ripsari alkaa kuivahtaa, pari pisaraa vettä puteliin ja ravistus ja tuote toimii jälleen loistavasti hetken aikaa! 😀 "suolaisesta" hinnasta aina puhutaan tämänkin kohdalla mut ainakin mulla on kestäny hurjasti pidempään hyvänä käytössä, kuin mikään muu ripsari. Maksaa itsensä kyllä hyvin takaisin.

    1. Joo siis se on aivan paras!! Ehdottomasti jokaisen pennosen arvoinen 😉 Omilla ripsillä saan sensain volumisoivalla samanlaisen tuloksen, mutta tämä EL lähtee kylmällä vedellä, joka on positiivinen juttu 😀

  2. Moikka, mulla on Olympus PEN PL-5 myöskin, ja vetää ihon&muun liian punaiseksi. Musta nimenomaan punaiseksi eikä keltaiseksi, jännä jos sulla on noin! Muistaakseni Karkkipäivä-blogin sannilla oli tämä kamera ja hän kirjoitti myös tällasesta väriongelmasta. En osaa valitetttavasti autaa säätämisen kanssa, koska kamera on itsellänikin ollut alle 2kk, enkä ole aiemmin järjestelmäkameria käyttänyt, mutta et siis ole ainoa jolla värit välillä omituiset!

    .. no etsin sen postauksen: http://karkkipaiva.indiedays.com/2013/08/11/bloggaajan-ystava-olympus-e-pl5/
    Toivottavasti joku kokeneempi osaa auttaa!

  3. Mä ostin noin kuukausi sitten Teint Miraclen Stockalta, kun se löytyi -60 % alennuksessa. Meikkivoide tuntui tosi ihanalta ja levittyi tasaisesti. Oon käyttänyt halpis meikkivoiteita viimeiset neljä vuotta, enkä enää muistanut minkälainen ero on halpiksessa ja kalliimmassa meikkivoiteessa! Huh huh! Sävy oli mulle liian tumma (muistaakseni sävy 5 tms), mutta jätän sen kesää varten. Löysin viikko sitten Sokoksen alesta (n.25r) saman meikkivoiteen vaaleammassa sävyssä (sävy 045 tms) ja se olikin paljon lähempänä nykyistä ihonsävyä. Ihanan kuultava ja tarpeeksi peittävä lopputulos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.