Täydellinen toppi

Huomenta! Leivottiin eilen itse pizzaa, josta tulikin niin hyvää että tuli vähän ahmittua. Nyt vähän turvottaa.. Onneksi viikonloppuna saa mässäillä! Huomenna taas takaisin arkeen. Viikonloput hurahtavat aina niin nopeasti ohi 🙁
Sitten tärkeisiin toppijuttuihin..
Ehdin piipahtaa viime viikon perjantaina töiden jälkeen pikaisesti Ginassa samalla kun odotin Tommia keskustaan MacBook Aireja kurkkimaan. Itseasiassa mun oli pitänyt käydä jo pari kuukautta ostamassa niitä 7,90 (vai 8,90) maksavia perust-paitoja. Eli niitä t-paitoja, jotka ovat melkein täyttä puuvillaa, eli muistaakseni 90% ekologista puuvillaa. Musta ihan kohtuullinen hinta peruspaidasta, nykyään kun harvoin edullisesti saa mitään mikä ei sisältäisi ainakin 50% tekokuitua.
Samalla bongasin spagettiolkaimisen topin, jollainen on ollut ostoslistalla jo ties kuinka kauan. Nellystä olin aikeissa tuon joskus tilata, mutta ehtivät loppua kesken, pöh!! Kuinkahan monta mustaa tavallista ”juhlatoppia” mulla on, varmaan 4 😀 Aina nämä vetävät puoleensa. Jotenkin niin helppo lähteä juhliin tai illanistujaisiin ja iskeä päälle farkut ja musta toppi. Todennäköisesti muiden mielestä pukeudun aina siihen samaan toppiin, vaikka itse kuinka olenkin ostavinani uusia ja erilaisia. Eihän muut koskaan lopulta kiinnitä samoihin asioihin huomiota kun itse.

 Pahoittelut tärähtäneestä!
Samasta topista jäi kummittelemaan nude/persikkainen, joka oli mennyt niin kuumille kiville, ettei kokoja enää ollut. Selailin eilen ympäriinsä nettiä, koska HALUAN nyt kevääksi ja kesäksi tuon narutopin nyt jossain muussakin värissä kun aina varmassa mustassa.
Löysinkin NLY Trendiltä useassa värissä juurikin saman tyylisen topin, jeee!!
Tilaukseen lähti juurikin tuo nude, tulisipa pian postitse 🙂
Ajattelin vinkata teille löydöstäni:

1. Nude toppi täältä
2. Musta ”aina varma” täältä
3. Sähkönsininen täältä
4. Pinkki (tämä tosin ei NLY Trend, mutta saman tyylinen) täältä
Tuo toppihan on loistava myös toimistopukeutumiseen tummien farkkujen kanssa, kunhan laittaa jakun päälle! Nyt alkoi himottamaan myös tuo sähkönsininen, hmm..

Ps. Yli 50e toimituksethan tulevat ilman postikuluja Nellyltä!

6 vastausta artikkeliin “Täydellinen toppi”

  1. Minkä kokosena tilasit ton nuden? Mua kovasti se myös kiinnostais 🙂 ihania noi spagetti olkaimiset!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.