Tiistai 12

Mulla oli eilen töiden jälkeen semmoinen fiilis, ettei olisi kertakaikkiaan voinut vähempää kiinnostaa raahautua salille, mutta nyt saan hurrata itselleni miljoonasti, koska lähdin kuitenkin lompsimaan salille tuloksena tunti juoksua plus jalkaprässi-ja vatsalihastreeni. Hyvä minä! (Ainiin ja tiistain kruunasi se, että tein itselleni päivälliseksi salaatin. MINÄ!) Byebye ähky olo ja hello kesäkunto Karibian auringon alla.. Vai meneekö ihan liioitteluksi ja toiveajatteluksi? 😀 
Alkuviikon työpäivät ovat menneet jotenkin hyvän fiiliksen siivittäminä noista parista kiukutuksesta huolimatta. Ollaanhan tässä jo puolessavälissä viikkoa ja ylihuomenna ystävänpäivä, jee!

Maanantai..

Skyristä on tullut uusi maku!! Itse olen bongannut tuota veriappelsiinia parista S-marketista, eilen tosin näytti olevan loppu. Ihan superhyväää! Eikä tässäkään Skyrissä lisättyä sokeria.

Pommittelenkin aina näillä mun juoksupäivityksillä instagramin puolella ja nyt samat pommitukset täällä, eli ette pääse karkuun! Eilen tuli mittariin siis 11,4 km /60min. Yleensä kiihdytän juoksun keskivälissä about 10-15minuutiksi 13km/h-vauhtiin, mutta eilen oli niin veto pois, että kävi mielessä luovuttaa jo 5km kohdalla. Onneksi jaksoi kuitenkin loppuun asti. Nykyään näistä tunnin juoksuista on tullut varsinainen pakkomielle 😀

Eilen.. harmaata, harmaata
Mitään asukuvia täällä ei ole nähty tosiaan herran aikoihin ja I know, nämä peilikuvat ovat kyllä aikamoista kuraa. Hankalaa kun ei ole kotona arkisin valoisan aikaan ja viikonloppuisin ei liiku oikeastaan mihinkään järkevän näköisenä vaan pyörii menemään noissa nukkaisissa kotiasuissa. Ehkäpä tämäkin ongelma pikkuhiljaa korjaantuu kevään mittaan nyt kun on tuo uusi kamerakin 😉
Eräs lukija muuten kommentoi ja suositteli Olympus PEN:iin tätä objektiivia eli Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8  , joka ilmeisesti olisi hyvä mm. juuri blogikuvailuun? Onko muilla kokemuksia? Alan vasta nyt käsittää noiden objektiivien hinnat ja tässä on reissuja sun muuta tulossa, joten hetkisen joutuu odottelemaan ennenkö raaskin tuon hankkia. Täytyy pitää mielessä…haluaisin jo nyt!! 😀

Nyt töihin! Palataan ja mukavaa keskiviikkoa!

Ps. Onnistuin sitten pilaamaan mun UGGsit pari viikkoa sitten kun lähdin kiireellä töihin enkä tajunnut, että ulkona on plussaa. Eipä näköjään ollut apua hullusta kosteussuojakerroksesta. Onneksi nyt eivät ole ihan tuhon omat, mutta silti harmittaa 🙁

Onneksi tuo Floridan reissu tulossa niin voi yrittää bongailla sieltä jotain vähän erilaisempia UGGseja.

Pps. En todellakaan tajua miksei tämä ollut julkaissut tätä postausta jo aamulla !??!

2 vastausta artikkeliin “Tiistai 12”

  1. Pakko mainostaa wolyn puhdistustuotetta! Pilasin omat ihan uudet uggini lumessa, luulin ettei niitä saisi millään pelastettua mutta kokeilin tuota wolyn vaahtoa kenkiin niin suurimmat tahrat hävisivät ja kengät ovat melkein kuin uudet. Suosittelen kokeilemaan 🙂 http://www.woly.fi/pintanahka-suolarajat.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.