My rose gold jewelry

Mun rosekultavillitys alkoi muistaakseni 2010 tai 2011 eikä loppua näy vieläkään! Muistan tuolloin kun rosekultaiset korut olivat vielä aivan kiven alla ja nettiä sai oikein kahlaamalla kahlata löytääkseen mitään rosekullassa. Hamstraus alkoi ensin tietysti kellolla ja seuraava hankinta olikin sitten rosekullan väriset nappikorvikset Marc by Marc Jacobsilta. Ja siitä se sitten lähti, nyt on nimittäin kasassa jo aikamoinen collection! Nykypäivänä rosekultaisia koruja on vielä helppo löytää ja pelkäänkin, etten vain ala kohta jo kyllästymään tähän hullutukseen.

Korvakorut

Napit ovat kaikki Marc by Marc Jacobsin. Voin muutaman vuoden M by MJ-kokemuksella sanoa, etten meinaa näihin enää pistää rahaa. Kaikki napit ovat olleet hurjan kovassa käytössä, mutta kaksista napeista alkoi pinta kulumaan jo käytön alkuvaiheessa, mikä on tosi harmittavaa! Ennemmin sitten investoi parillasadalla kultaisiin nappeihin jotka palvelevat vuosikymmenet!
Nuo pienet renkaat ostin Snö of Swedenin ystävämyynneiltä syksyllä ja ne ovat hopeaa. Vaihtelua napeille!

Rannekorut
Guessin rannekoru, jonka tilasin Fashionstoresta joulun alla. Korua on vieläkin valikoimista täällä! (Näköjään uusiakin malleja tullut, aivan ihana!)
Ketju jossa roikkuu laattoja on myöskin Snö:n ystiksiltä ja ollut ahkerassa käytössä sen jälkeen.
Kolmas rinkulaketju on hopeaa ja aivan perusketju ilman riipuksia. Tähänhän on mahdollista myöhemmin ostaa jotain riipuksia, myöskin samaisilta ystiksiltä 😀
Ohutketjuinen Love-ketju on tilattu ShopBopista joskus, merkkiä en muista mutta koru on aivan yksi lemppareitani ikinä.

Kaulakorut
Sydänriipus on myöskin aitoa hopeaa ja myöskin (believe it or not :D) sieltä Snö:n ystiksiltä. Tuli ostettua aikamoinen saalis sieltä eller hur?
Marc by Marc Jacobsin riipusketju, ostettu Kalifornian reissulta
Peace-riipus on love-ketjun kanssa aivan lempparikorujani ja sydämeni murtuisi jos onnistuisin tämän hukkaamaan! Tilattu myöskin Shopbopista joskus.
Onko teillä kertynyt vielä mitään settiä rosekultaisista koruista?

Yksi vastaus artikkeliin “My rose gold jewelry”

  1. Noi Marc by MJ:n korut on kyllä tosi ihanan näköisiä, mutta harmittavaa että ne ei sitten oo käytössä "hyvät". Oon joskus katsellut erilaisia korviksia just Marc By MJ:ltä sekä Michael Korsilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.