Ostomanian hillintää ja ”päiväni opettajana”

Eilinen oli aivan loistava päivä! Olimme kollegan kanssa eräällä yläasteella kertomassa 8-luokkalaisille talous-, finanssi- ja markkina-asioista ja olin aivan stressierkkinä valmistellut materiaaleja pari päivää. Olin yllättynyt kuinka tietoisia 14-15-vuotiaat ovat talousasioista ja käsitteistä, kuten inflaatiosta. En olisi itse tosiaankaan osannut tuon ikäisenä kovin kummoisesti purkaa muille inflaation käsitettä 😀 Alkoi jo harmittamaan, etten sittenkään valinnut sitä Ruotsin opettajan tietä, pistokokeiden ja ryhmätehtävien teettäminen ja laatiminen olisi niin unelmaa!! Ei sillä, tuommoiset projektit perustyön ohella ovat aivan unelmaa ja voisin tehdä samaa vaikka joka päivä.
Että semmoinen oli päiväni ”opehommissa” hahah. Pakko myöntää, etten muistaakseni ollut käynyt yläasteella sen jälkeen kun itse pääsin 9-luokalta ja siellä ne koululaiset näpyttelivät menemään iPhoneja ja iPadejä, näin se maailma muuttuu. Ihme kyllä muistiinpanot sentään tehtiin vielä käsin vihkoihin 😉

Sain lauantaina Tommilta kukkia 😀 
Testailin räpsiä kuvia ensin keinovalossa ja aamulla sitten luonnonvalossa.
Ja no muutakin turhaa testikuvaa..

Mennään tänään töiden jälkeen Viivin kanssa kiertelemään kauppoihin vähän ystävänpäiväjuttuja, sekä Glitterin kantis-iltaan ja itseasiassa mun täytyy ostaa uusi Alternan Bamboo-tehohoito (paras) reissuun ja sitten vartalo- ja aurinkovoiteita.. Sopivasti sitten palkkapäiväkin tänään, heh.. Joku itseruskettavakin pitäisi pitkästä aikaa ostaa, olen niin hajalla tästä kalpeudesta! Onneksi ei enää montaa viikkoa tarvitse tuskaille 😀

Ainiin! Itselläni olisi kevääksi hakusessa vanhan luottonahkatakkini kaveriksi toinen, tällä kertaa esimerkiksi bikermallinen nahkatakki ja pitäisi aloittaa tuo kahlaaminen vielä kun kevättuotteissa riittää kokoa. Ehtona itselleni on, että takki on nahkaa eikä keinomateriaalia. Huomasin, että Nellyyn on tullut huisi valikoima täydellisiä nahkatakkeja. Suosittelen lämpimästi kurkkaamaan valikoiman täältä! Nyt kun oli ystävänpäivästä puhe, niin nostan vielä esille tuon oman aikaisemman postauksen omista ystävänpäivävinkeistäni, joka löytyy täältä 😀 Olikohan tässä nyt vinkkiä kerrakseen hahaha?!


Muutenkin houkuttaa jo kaikki kevätvaatteet, sain eilen postitse sen Nellystä tilaamani topin (tämä postaus) ja se on täydellinen!! Kuvaa päällä tulossa myöhemmin. Tuo toppi nyt oli ainoita muutamia heräteostoksia kuukausiin, ennen kun saattoi kulua parisensataa euroa kuussa vaatteisiin, nykyään menee sitten säästöön triplasumma verrattuna siihen aikaan ja musta on tullut paljon harkitsevaisempi ostoksien kanssa ja pyrin nukkumaan yön yli ostaessani jotain parikymppiä kalliimpaa. Eiköhän tässä maailmassa vielä ehdi rahojaan käyttää vaikka mihin turhanpäiväisyyksiin kun on isommat ja tärkeämmät hankinnat pois alta. Omasta mielestä matkailuun tuhlailu nyt ei kuitenkaan KOSKAAN ole turhasta! 😉 Mitäs te tuumaatte?

2 vastausta artikkeliin “Ostomanian hillintää ja ”päiväni opettajana””

  1. Nuo sinun verhot on aivan ihanat! saanko udella mistä ne on?
    hyvää ystävänpäivää! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.