Valentine’s day!

Hyvää ystävänpäivää kaikille! Kävimme eilen ystävän kanssa töiden jälkeen keskustassa vähän ystävänpäiväostoksilla ja olin aivan hiestä märkä ja poikki kotiin päästessä. Eilinen oli palkkapäivä, joten kerran kuussa saa ostaa itselleen jotain pientä kivaa ja kaikkea kivaahan sieltä tosiaan löytyikin.. Ensin kävelin kenkäkaupan ohi (joku uusi kenkäkauppa City Centeristä Stockalle päin ei kaivokäytävää vaan se toinen ulkokäytävä??) silä verukkeella etten uskalla mennä sisälle kun ikkunassa oli liian kivat kengät (pian lähtee kortti vinkumaan), mutta sitten lähti totaalisesti hanskasta Stockan kemppaosastolla TOTTAKAI! Tiedätte mut, menen aivan sekaisin kun pääsen katsomaan meikkejä, rasvoja, hiusjuttuja ja ties mitä. 
Etsin ensin jotain sorbetin sävyistä huulipunaa ja kivat sävyt löytyivät Bobbi Brownilta (millloin se muka tuli Suomeen?!) ja MAC:iltä. Loppujen lopuksi en muiden ostosten jälkeen enää raaskinut käydä ostamassa sitä huulipunaa ja kotona mua harmitti vietävästi. Ehkä huomenna sitten.. Veri olisi vetänyt vielä vitamiiniosastolle, joka on aina mun ja Ronjan yhteinen todellinen pahe, mutta onneksi vältyin siltä tällä kertaa 😀
Mun piti ostaa aurinkorasva, ostin kaksi itseruskettavaa. Mun piti ostaa huulipuna, ostin kaksi kynsilakkaa. Sen Alternan hiusnaamion sain onneksi kuitenkin hankittua ja muita pakollisia juttuja kuten kosteusvoiteen. Yleensä ostan reissuun paria eri aurinkorasvaa ja olen huomannut, että sk 20:ä on todella huonot valikoimat?! Itseasiassa se oli syynä siihen miksen sitä aurinkorasvaa hankkinut kun meni hermo näin talvikaudella huonoon valikoimaan. Ehkä käyn huomenna katsomassa muualta kun Stockalta.
Mun pitäisi opetella pienentämään näitä kuvia Picasalla, että saisin lisättyä ne tuolla ”alkuperäinen koko”-toiminnolla. Nyt olen itseasiassa myös itse huomannut sen kuinka Blogger syö kuvien laatua.. Ensin kuvat näyttävät koneella upeilta ja kun ne lisää tänne, niin buuu.. Kokeilin joskus sitä Picasan pienennystä enkä löytänyt mistä se tapahtuu (tai sitten vain en jaksanut keskittyä) 😀 Täytyy katsoa uudestaan.
Kerron niistä uusista itseruskettavista lisää myöhemmin. Oli muuten ensimmäinen kerta varmaan muutamaan vuoteen kun ostin itseruskettavia!! Blogin kautta olen pari putelia saanut ja jotenkin onnistunut saada ne kestämään ikuisuuden, mutta nyt ostin vähän tujummat tökötit. Kokeilin jo eilen ja heräsin aivan tummana.. Vai kävinkö yön aikana pikavierailulla jossain paratiisisaarella, hmmmm? 🙂
Itse juhlistamme ystävänpäivää virallisesti vasta huomenna, kun ei saatu
siihen ravintolaan enää varausta tälle päivälle mihin ensin halusimme..

En malta odottaa huomista herkuttelua! 😀

Yksi vastaus artikkeliin “Valentine’s day!”

  1. Oikein ihanaa ystävänpäivää :). Me ei vietetä ystävänpäivää varmaan mitenkään, mutta voihan sitä muulloinkin muistaa ystäviä ja käydä miehen kanssa vaikka ravintolassa. Kyllä mä tänään miehelle vähän ehdotin, että tehtäis jotain mutta se vaan murahteli jotain :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.