Ystävänpäivän dinnerit ja blingbling-kynnet

Kävimme lauantaina ystävänpäivä-dinnerillä Stefan’s Steakhousessa. Vajaat parisen vuotta onkin ollut agendassa käydä siellä pihveillä, mutta vasta nyt sai aikaiseksi. Liian harvoin tulee tosiaan käytyä Helsingin hyvissä ravintoloissa illallistamassa, kai sitä nälissään sitten aina tyytyy niihin vanhoihin tuttuihin ja turvallisiin tai muuten vain keksii jonkun ravintolan liian myöhään, jolloin pöytiä ei enää ole.

Voisin valehtelematta elää pihveillä ja voitte uskoa, kuinka lauantainen oli koko viikon kohokohta. En kestä kun mietin tota vasikan entrecoteta ja parmesan-ranuja… Onko kukaan teistä käynyt Stefan’sissa? Mä jo haaveilen seuraavasta kerrasta!

Mua odotti (sen Kelan kirjeen lisäksi :D) kotona kimppu kukkia ja ihana kortti, johon oli painettu koirien tassut (mun Lumenen heleyttäjällä!!). Itse kävin torstaina salaisilla ystävänpäiväostoksilla ja hakemassa Akateemisesta kirjakaupasta Tommille valokuvakirjan, johon oli koottu erään valokuvaajan ottamia surffikuvia 60- ja 70-luvuilta. 
Huomasi taas missä Pohjolan peräkylässä asumme kun Helsingin Akateemisesta kirjakaupasta joka on käsitykseni mukaan olevinaan Suomen paras ja kattavin (tai ainakin niiden joukossa), löytyi tasan kaksi surffiaiheista kirjaa. Toinen tuo valokuvakirja ja toinen joku surffin historiaa tekstinä 300s. No onneksi yksikin kirja riitti.. Yritin hakea netistä Akateemisen sivuilta niitä kirjoja, joita löytyi vaikka millä mitalla, tosin kaikissa merkintä ”uutuus, ei vielä saatavilla”. Olisi vissiin ollut fiksua varautua tähänkin vähän aikaisemmin ja tilata se kirja jostain ulkomaiseta nettikaupasta.

Mitä te teitte ystävänpäivänä?

Kerkesinkin jo instagramin puolella hehkuttaa uutta ostamaani kynsilakkaa! Tai kahta. Lorealin lakat oli Stockalla kantis-alessa 4,50e ja olin nähnyt jossain lehdessä Lorealin mainoksessa tuon hilelakan….sitten vain etsimään 😀 Pohjalle ostin oranssin peruslakan, joka oli tosi kiva tuon hileen alle, mutta alunperin halusin jonkun heleän pinkin beigen, sopivaa sävyä ei kuitenkaan löytynyt. Onneksi noita lakkoja löytyy kotoakin. Tuo hilelakka on siitä hyvä, että tuossa on vaikka minkä väristä hilettä joten passaa oikeastaan minkä vain sävyn kanssa.
Seuraavaksi täytyy testata tätä laittamalla alle keltaista tai pinkkiä lakkaa! Mun täytyy laittaa tästä parempia kuvia, koska tuo lakka on tällä hetkellä ehkä siistein juttu ikinä! Nimin. lakkailin eilen varmaan puoli tuntia kynsiin pelkästään tuota hilettä ja arvatkaa onko nyt sitä blingblingiä?! (Noniin, nyt päädyin ihailemaan näitä kynsiä taas 10 sekunniksi :D)

Sähläsin eilen tuon mun bännerin kanssa ja tietty se meni sitten aivan päin prinkkalaa.. Siitä on varmaan yli vuosi kun viimeksi sähläsin sen kanssa ja mulla ei ole mitään muistikuvaa, miten onnistuin silloin saamaan sen yläpalkin kokoiseksi. Voi hittolainen. Nyt se oli joko liian iso tai liian pieni. Täytyy tänään taas yrittää sählätä sen kanssa..
Vastailen nyt alkuviikosta kommentteihin, eilen oli tarkoitus mutta sähläsin sitten tuon bännerin kanssa.
Kivaa viikon alkua kaikille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.