Loma, tule jo!

Arvatkaa kuinka ottaa päähän kun on viimeisen viikon ollut siinä uskossa, että loma on jo reilun viikon päästä, mutta muistaakin sitten että siihenhän on vielä reilu parisen viikkoa. Hööh. Onneksi yksi ylimääräinen viikko menee nopeasti ja pääsee hetkeksi chillaamaan 😉
Mulla on ollut viikon ajan nyt jotenkin todella lannistunut olo. En tiedä miksi, mutta odottaa lomaa, masentaa talvi ja jotenkin ankeaa kaikki. Tiedättekö joskus kun elämä tuntuu vain niin epäreilulta ja kaikki inhottavat asiat sysääntyvät syliin samaan aikaan? Toisaalta, onneksi kaikki kurja sattuu samaan aikaan eikä tiputellen, muutenhan elämä olisi aina aika ikävää. Kai se elämä on tätä, välillä menee huippuhyvin ja sitten kaikki hetkellisesti romahtaa kun osakemarkkinat konsanaan, heh. (Huomaatteko, kuinka positiivisella mielellä olen tänään?!) Kävin eilen töiden jälkeen pillittämässä ystävän luona ja johan helpotti. Nukahdinkin jo illalla yhdeksältä, vaikka kuinka yritin sinnitellä hereillä Walking deadiin asti, enpä onnistunut.
Olen lähiaikoina ollut niin kipeästi hömppälukemisen tarpeessa, että olen alkanut ostaa lehtiä!
Pitäisi vissiin pistää ihan tilaus menemään, niin saisi vähän edullisemmin. Viime viikolla
tuli napattua lehtihyllystä Trendi, joka on Olivian ohella lemppari 😀

Nyt viime aikoina on tullut taas vaihteeksi kirjoitettua täällä lyhyesti vähän syvemmistä aiheista, kuten säästämisestä, työttömyydestä ja työtilanteesta, opiskelijoiden tilanteesta yms yms.. Huomenta Suomea päivittäin kuuntelevana olen huomannut, että nämä aiheet ovat tällä hetkellä aivan tapetilla myös muissa tiedotusvälineissä! Oletteko huomanneet? Eräs päivänä kuuntelin korvat höröllään kun Huomenta Suomessa keskusteltiin täsmälleen samasta aiheesta, josta juuri olin avautunut tänne. Moni on tällä hetkellä varmasti työssä, josta ei välttämättä pidä tai joka ei vastaa omaa koulutustasoa, se voi turhauttaa, jos omat etenemismahdollisuudet vaikuttavat sillä hetkellä huonoilta.
Oma vinkkini on, että tee nykyinen työsi niin hyvin kuin kykenet (tai vaihtoehtoisesti aivan superduperhyvin ja riko omatkin ennätyksesi), ole positiivinen ja mukava työkaveri. Se on paras käyntikorttisi tulevaisuutta varten. Vaikka löytäisit uuden työn ja haluaisit haistetella hyvästit niille nykyisen osastosi mätämunille, älä sitä tee, koska ei ikinä kannata polttaa siltoja takanaan. Vaikka se sillä hetkellä tuntuisi hyvältä idealta, ei siitä jälkikäteen ainakaan mitään hyötyä ole jos siltä kantilta ajattelee. Entinen työtoverisi voi olla tulevaisuutesi esimies tai työtoveri ja he ovat ne henkilöt, jotka kertovat sinusta tulevaisuudessa ihmisille tulevaisuudessa eteenpäin hyvää 🙂
Onko teillä jotain toiveita, josta haluaisitte minun kirjoittavan tänne? 
Postausideoita saa heittää!

9 vastausta artikkeliin “Loma, tule jo!”

 1. sinun hiukset näissä kuvissa <3 hiustenlaittotutoriaalit ois kivoja, vaikka kuinka tavallinen kampaus kyseessä ni voi olla joilleki meistä hankala 😀

 2. Haluisitko vähän kertoa sun ihonhoitorutiinista? Voi olla kyl et oot jo kertonutkin joskus 😀

 3. Mistä työstä saa noin paljo lomaa et pääsee reissaileen?
  terveisin KateellinenKalkkilaivanKapteeni

 4. Anonyymi Kalkkilaivankapteeni täällä vielä haluaa sanoa että on itse ollu näköjään opparisumussa koko talven, nimittäin ihan ajattelin että tulitte sieltä edellisestä reissusta about kaks kuukautta sitte… eihän se ihan niin mennytkään 😀 taidan olla loman tarpeessa itsekin!

  1. Hahah joo siis edellisestä on jo about puoli vuotta! 😀 ihan perus 5 viikkoa vuosilomaa siis pärähti käyntiin taas vuoden alussa ja siitä käytän nyt 2. Toivottavasti oppari pian ohi ja pääset lomalle!! 🙂

 5. Hei! Täällä kirjoittelee yksi epätoivoinen abi, joka olisi todella kiitollinen, jos jaksaisit tehdä postausta noista tradenomiopinnoistasi! Hakuaika alkaa tosiaan muutaman viikon päästä, ja pää on vieläkin pyörällä kaikista vaihtoehdoista :DD Viimeksi eilen illalla taas surffailin korkeakoulujen nettisivuilla ja kiinnitin huomiota JAMK:in liiketalouden ohjelmaan, joka vaikuttaa kyllä todella kiinnostavalta :)) Mutta siis, olisin kiinnostunut opiskelu/työ(llistymis)postauksesta, aina se henkilökohtainen näkökulma tuo paremmin esille todellisuuden kuin koulujen nettisivut ja hakuoppaat 😀

  Mutta ihanaa kevään odotusta ja kärsivällisyyttä loman odotukseen! :))

  1. Joo voin tehdä, mutta mulla on loma tulossa niin en osaa luvata ehdinkö ihan parin viikon sisään :'( voin yrittää! Jamk on kyllä liiketalouden tarjoajista parhaimpia ja JKL hyvä opiskelukaupunki, niin voin kaikin mokomin suositella jos opinnot kiinnostavat !:) Jee, onnea hakuihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.