Hilelakkaa ja itseruskettava-uutuuksia

Sain väkerrettyä eilen uuden bannerin!!! Jee! Tosin ikivanhoilla kuvilla, mutta olisi jotenkin ankeaa kyhätä banner jostain ankeista ja hämäristä talvikuvista kun yrittää parhaansa mukaan tsempata itseään kevääseen. Ihanaa huomata kuinka ulkona on alkanut kirkastua jo aamulla töihin mennessä ja kotiin päästessä! Maaliskuun lopussa lomalta palatessa voikin sitten alkaa kunnolla odottamaan kevättä ja pääsiäislomaa 🙂

Tässä sitten megamonta kuvaa siitä hilelakasta, josta vauhkosin aiemmin. Lakkasin eilen kynnet Chanelin keltaiselle ja päälle taas kaksi kerrosta hilettä, ihan superhienot!!

Tuon Lorealin hilelakan sävy on siis ”Sequin explosion” ja oranssi taas ”Energit tangerine”.
Kokeilkaa tuota hilelakkaa ihan oikeasti, siihen jää koukkuun 😀 Asiakas luuli eräänä päivänä, että mulla on geelikynnet kun tuota hilettä ihasteli. Vaihtelemalla aluslakan väriä saa tosi kivoja eri efektejä. Tuota oli myös joku mustahileinen (tai vastaava versio), täytyy kokeilla myös sitä. Alkaa olla tuo lakka jo puoliksi loppu jo haha!

Ainiin ja niihin itseruskettaviin! Kalpeuskriisi iski viime viikkona niin pahana, että päätin kerrankin ostaa jonkun kunnon itseruskettavan ja keikuin Stockalla itseruskettavien hyllyllä varmaan 10 min ihmettelemässä. Halusin jonkun dark-version sen suihkurusketusjutun ohelle ja mietin pitkään St. Tropezin ja Vita Liberatan vaahdon välillä. St.Tropezista olin kuullut paljon hyvää ja kauhistuinkin sen hinnasta, kun taas tuo toinen oli ihan ennestään tuntematon. Päätin kuitenkin ottaa hypyn tuntemattomaan ja kokeilla tuota Vita Liberatan tuotetta kun kerta sai levityskintaankin kaupan päälle. Aivan huipputuote! 
Levittäessä vaahdolla saa jo heti sävyä pintaan, eli levitys kintaan kanssa on siitä helppoa, että näkee mihin sitä on jo levittänyt. Lisäksi vaahto kuivuu todella nopeasti! Olen aina iltaisin levittänyt tuota nyt kahdesti ja noin 5min kuivattelun jälkeen pukenut yökkärin, eikä ole tullut tahroja vaatteisiin tai lakanoihin. Todella hyvä tuote (ja sävy!! ;)). Ensimmäisellä kerralla vähän kauhistuin kun heräsin aamulla ja katsoin kuinka rusketus oli ilmestynyt yön yli. En nyt kuollaksenikaan muista tuon vartalovaahdon hintaa, mutta muistaakseni jotain 30 euron luokkaa Stockalla.

Kasvotuotteessa päädyin testaamaan St.Tropezin asteittain ruskettavasta voiteesta dark-versiota. Olen muutamana iltana levittänyt tätä ja jo yhdellä levityskerralla saa sopivan hieman päivettyneen tuloksen ja tykkään tästäkin aivan hurjasti. Olen edelleen ällistynyt siitä kuinka itseruskettavat ovat tässä vuosien varrella kehittyneet. Vielä 5v sitten ei muistini mukaan ollut olemassakaan mitään vaahtoversioita ja nämä asteittain päivettävätkin olivat vasta keksitty, heh 😀
Onko teillä kokemusta näistä molemmista tai tuosta Vita Liberatasta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.