Nunuco.fi- puhelin nätiksi

Minuun otettiin joku aika sitten yhteyttä kotimaisesta mm. suojakuoria kauppaavasta  Nunuco.fi-verkkokaupasta ja ehdotettiin yhteistyötä blogin tiimoilta. Selailin verkkokaupan valikoimaa, eikä tarvinnut kauaa miettiä kun löysin jo vaikka kuinka monet kuoret iPhonelleni jotka olisin voinut kotiuttaa! Olinkin jo ehtinyt vähän kyllästyä noihin Juicy Couturen kuoriin jotka viime kesänä ostin vaihtaessani iPhone 5:seen ja kuinka paljon voikaan piristää päivää pelkkä puhelinkuorien vaihto!
Nunuco.fi on tosiaan suomalainen vastikään aloittanut verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy erilaisia älypuhelinten ja tablettien suojakuoria, sekä muita älyelektroniikan asusteita. Nunucon idea liiketoiminnan takana on se, että puhelimen kuoret ovat muutakin kuin suojaamista varten, eli esimerkiksi juuri muotiasuste (kuten ainakin itselleni pääasiassa on hahah :D). Kuoria on valikoimissa eri tyylejä, sekä muillekkin puhelinmalleille kuin pelkälle iPhonelle. Myös iPadille löytyy suojakoteloita.

Sainkin valita itselleni kahdet kuoret valikoimasta, päädyin kaksiin täysin erilaisiin kuoriin. iPhone 4:n valikoimissa oli myös useat potentiaaliset, onneksi kuitenkin omistaa tuon 5:n. Olisi voinut nimittäin iskeä aikalailla valinnanvaikeus..

Turkoosit kuoret löytyvät täältä

Poikaystävä jo uhkari nappaavansa nämä turkoosit. Onneksi sillä on iPhone 4, hähähä! 😀

Eiffel-kuoret löytyvät täältä

Kuoret tulivat postiluukusta kotiin parissa päivässä ja tulin aidosti hyvälle mielelle saadessani paketin. Kuinka pieni asia voikaan piristää päivää 🙂

Nunuco tarjoaa blogini lukijoille alekoodin käyttöön kuluvan viikon ajaksi. Eli koodi IINES15 antaa Nunuco.fi:n verkkokaupasta -15% alennuksen kaikista tuotteista 3.3.2014 saakka! 🙂

Verkkokauppaan siis tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.